Aktywne Wpisy
Pini42 +127
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Lobotomy_Enthusiast +209
przecież impostor jest bez sensu xd
"Produkcja" wybrała 3 mafiozów, są to wszystkie osoby nie-z-genzie (bo genzaki się znają i by odrazu się rozkminiły kto jest kim i popsuły całą grę).
Zostało w tym momencie 2 mafiozów, którzy na samym końcu będą musieli siebie wyeliminować, bo istnieje 50/50 ryzyko, że jeden z nich to impostor. Prędzej gimper wyeliminuje blondyne, niż ona jego.
Impostora musiał dać mortalcio, a miał do wyboru:
- jakąś blondyne, której nikt nie zna i nie wiadomo w sumie jak ona będzie ogarniać i czy się nie spali po pierwszych 2 dniach,
- postiego, kontenciarza, gościa któremu mortalcio może podpowiadać totalnie jak i co robić jako impostor + pewnie się nasłuchał sporo o tej mafii od mortalcia. Zresztą myślę, że sam wybór postiego w mafii3, miał duży wpływ mortalcio, który mógł wręcz specjalnie podpowiedzieć wzięcie łysola tylko po to, żeby zrobić z niego impostora
-gimper, samograj, dajesz mu mafioze-impostora i gość sam se ogarnie, zrobi machlojki, zmanipuluje, rozkmini w którym momencie uderzyć. The safest pick.
Mój pick że impo był posti, którego dla beki wziął mortalcio, ale ten totalnie nie mógł się wykazać z niczym, bo go już rozkminili w 1 odcinku.
Na 2 miejscu gimper, bo może mortalcio poszedł po rozum do głowy jednak i wziął osobę która najbardziej się do tego nadaje/
a sama idea impostora jest w sumie głupia, bo i tak trzeba czekać do samego końca na jakieś szenanigans, które nie wiadomo czy się wydarzą. Lepiej by było, jakby impostor za wyeliminowanie i obywateli i mafii cośtam dostawał fajniejszego, niż żeby była to jedyna opcja jego zwycięstwa.