Wpis z mikrobloga

#wow #worldofwarcraft
Pytanko do healerow, czym gracie? Wbiłem 2k ratingu shamanem resto ale troche mi się nudzi ten shaman zwłaszcza że specki pod dmg mi się nie podobają.
Zrobiłem sobie priesta disc i wydaje się bardzo fun
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toord

shaman resto jest teraz w mecie i na wyższe klucze +11 75% healerów to właśnie shaman.

Jak celujesz w coś wyżej to zostałbym przy shamanie.

Ja gram Holy Priest, obecnie 2490 ratingu, może wskoczy coś wyżej. Dzięki oracle jest większy fun niż w dragonflightach
  • Odpowiedz
@toord: mistweaver monk 2650 score, co to znaczy ze specki pod dmg ci sie nie podobaja? kazdy healer musi bić a nie stać jak kłoda xD, btw shamanów resto spalić i w-----ć z tej gry
  • Odpowiedz
  • 0
@Marcinox: raczej już nie celuje wyżej niż jakieś 2-2,5k bo nie mam tyle czasu co kiedyś, tylko ten shaman to nudy straszne
Póki co klikam disc priestem, fun spory ale mam czasem problem żeby wyleczyć wszystkich w jednym czasie xD ale spec fajny leczy, bije - klasa sama w sobie
  • Odpowiedz
@By_strzyc: Dlaczego, co Ci takiego resto shamani zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°). Poza tym, ja osobiście to czekam na moment, gdzie lekarz będzie od leczenia, a nie od zadawania obrażeń - jak bym chciał robić dps to bym był dps, proste
  • Odpowiedz
@Nihilnovii: po za tym ze zdominował wszystko i mam problem z dostaniem sie na klucz? to nic, do w-------a w tym momencie jest ten spec z m+ jak dla mnie 80% timowanych runów od pewnego momentu to j----y zart, a dalej nic z nim nie robią
  • Odpowiedz
@By_strzyc: Nie pamiętam jak poprzednie sezony dokładnie wyglądały, ale zawsze jakiś spec/klasa będzie królować w m+. Jak nie aug evoker must have to teraz shaman must have. Blizz wypuścił burtosaura za 90$, nie ma czasu na balans w m+
  • Odpowiedz