Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

Markotny_Marek +865

źródło: GNcvMd6WoAEpO0F
Pobierz@rtone: to, że chłop przeżyje zbliżającą się zimę dzięki nim? A zapomniałem, że on planuje dalej w--------ć...
@rtone: To samo co u mirków co regularnie nawalają 4-paki i mówią że nie mają problemu z alko. Albo ci co lubią z---------ć +50 na ograniczeniu. To jest ich WOLNOŚĆ i proszę się ODBIERDOLIĆ! Oni mają prawo żreć ile chcą i chlać ile chcą i rozbijać się ile chcą. Żaden lewacki lekarz, milicjant czy kolejne eko regulacje nie mają
@rtone: komponują się do dobrej stylówy.
Do tego biały podkoszulek, okulary z grubymi szkłami i łysina na czubku głowy. Wtedy wyglądasz po prostu dobrze.
@rtone: można pomiędzy nie skitrać dyszkę, dwie, albo swoją nienawiść do opresyjnych, szczupłtch osób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rtone: fajne jest niekatowanie się dietami i sportem :)
to mówię, że siusiak kolegi
@rtone: W każdej z nich trzyma trochę copium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@justlooking5: a to też prawda, grubasów nie bronię
@rtone: mają tyle energii!