Wpis z mikrobloga

@rtone: Tworzą to jaki jestem, wolę cieszyć się życiem i jeść co chcę niż się karać dietą. Chyba że zagrozi to mojemu życiu wtedy trochę schudnę.
  • Odpowiedz
Co jest fajnego w fałdach tłuszczu żeby można było je kochać?

@rtone: To samo co u mirków co regularnie nawalają 4-paki i mówią że nie mają problemu z alko. Albo ci co lubią z---------ć +50 na ograniczeniu. To jest ich WOLNOŚĆ i proszę się ODBIERDOLIĆ! Oni mają prawo żreć ile chcą i chlać ile chcą i rozbijać się ile chcą. Żaden lewacki lekarz, milicjant czy kolejne eko regulacje nie mają
  • Odpowiedz
@Fortyk: moja mama zawsze się wkurzała, że nie jem pysznej domowej zupki którą ugotowała, tylko rozpuszczam sobie kostkę rosołową i piję. Tylko, że ta jej domowa zupka też była na tej kostce gotowana (ʘʘ) Ale fakt miała dodane jakieś tam warzywa, których ja nie lubiłam :P
  • Odpowiedz
Co jest fajnego w fałdach tłuszczu żeby można było je kochać

@rtone: komponują się do dobrej stylówy.
Do tego biały podkoszulek, okulary z grubymi szkłami i łysina na czubku głowy. Wtedy wyglądasz po prostu dobrze.
  • Odpowiedz
@Fortyk: rodzice przekazują nawyki dzieciom. Jeśli wyganiają na dwór samemu siedząc z mcdonaldem przed telewizorem - czemu dziecko ma ich słuchać? A jeśli jeżdżą z nim na rowerze i grają w gry - czemu miałoby nie wychodzć?
  • Odpowiedz