Wpis z mikrobloga

Kupiłem w Ikea zmywarkę östveda. No i od samego początku jest problem żeby wsunąć górna szufladę na sztućce. Wygląda to tak jakby blokowała się na górnym oprysku. Dodatkowo wydaje mi się, że górna część zmywarki jest jakby wypchnięta w dół i przez to ramię jest niżej, dodatkowo pochylone i dlatego blokuje szufladę. Czy ktoś po zdjęciu jest w stanie stwierdzić, że to wada konstrukcyjna i mogę śmiało oddać to na gwarancję?
#ikea #zmywarka #agd #pomocy
BoyBen - Kupiłem w Ikea zmywarkę östveda. No i od samego początku jest problem żeby w...

źródło: temp_file6196468583513221003

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
Cała kuchnia była z Ikea, do tego w raty. Także już wszystko chciałem wziąć z jednego miejsca. Jutro podjadę do Ikea i może na wystawie sobie porównam jak to działa
  • Odpowiedz
Kupiłem w Ikea zmywarkę östveda. No i od samego początku jest problem żeby wsunąć górna szufladę na sztućce. Wygląda to tak jakby blokowała się na górnym oprysku. Dodatkowo wydaje mi się, że górna część zmywarki jest jakby wypchnięta w dół i przez to ramię jest niżej, dodatkowo pochylone i dlatego blokuje szufladę. Czy ktoś po zdjęciu jest w stanie stwierdzić, że to wada konstrukcyjna i mogę śmiało oddać to na gwarancję?

@
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Panowie przyszli na oględziny i stwierdzili, że jak montaż własny to pewnie ja r--------m i sobie poszli xD
  • Odpowiedz