Aktywne Wpisy

dawid131 +261
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
enten +167
Być może w tym wszystkim rozchodzi się również o te gry podczas live z loterii na kamień, papier i nożyce, bo zgodnie z ustawą podlegają one pod gry hazardowe na którą wymagana jest koncesja.
Budda zrobił na live ta grę z wybranymi widzami, gdzie jedną z nich wygrała 50 tys zł.
Sledze dużo materiałów na temat tej sprawy i nikt nie poruszył tej kwestii, a zapoznałem się właśnie z ustawą o gry hazardowe która ma skromne 94 strony.
#budda #buddatv #youtube
Oni zostali również dojechani za organizowanie gier hazardowych nie posiadając przy tym koncesji. Pozwolenie mieli jedynie na organizację loterii promocyjnej. Na h----d potrzeba koncesji.
Pytanie czy tutaj chodzi też o te 50 k w grze papier kamień nożyce, czy raczej o sam przebieg loterii promocyjnej, która miała swój charakter niestety gry
Gdyby chodziło o samą loterię to każdy kto organizował by był zawinięty bo każdy pytał ile losów zakupionych i każdy promował to jak Budda. Niby ebook ale tak naprawdę losy. Może niedługo się dowiemy.
Zapoznaj się z ustawą dotyczącą gier hazardowych to może samemu zrozumiesz o co chodzi. Tego typu gry, o których mowa powyżej, podlegają pod h----d.
@Bunsen: Po części tak, ale obejrzyj live z losowania Buddy oraz od innych twórców
@lechiffre_777: Nie sądzę, ostatnia loteria miała miejsce na dzień przed zatrzymaniem, nie miała wpływu na zatrzymanie, bo takie rzeczy nie dzieją się z dnia na dzień, musieli to planować od dłuższego czasu.
Taką samą robił na poczśtku tego roku. A wcześniej wiele więcej.
@Bayzel_official: cena za jaką są sprzedawane napoje DOZE, jest na tyle wysoką, że na pewno nie mają z tego tytułu straty, odliczając wszelkie koszta i podatki. Wystarczy, że każdy z widzów zakupił choć 1 puszkę Doze, co daje Ci przychód na poziomie 15 mln zł (średnia
(╥﹏╥)
Ja myślę, że nawet mogli mieć w tej całej organizacji wtyki co strzelały z ucha na wszystkich i o wszystkim. To jest duża akcja, pewnie podsłuchiwanie telefonów, rozmów, chatów etc też wchodziło w grę.
Wyprali w looterii 126mln to nie są małe sumy :D