Wpis z mikrobloga

Sandrę i Maję lubię
Do Oli stosunek neutralny
Dwie Karoliny mnie w-------a xd
Zodiakara wiecznie niezadowolona, wsiurska, roszczeniowa, szukająca zwady, taki Sebix z doczepami
Dama z O zadufana w sobie. Nie lubię jej od czasu, kiedy oceniła oposa na 1. Jakim to k---a ujemnym poziomem empatii trzeba się wykazać mówiąc coś takiego, a tym bardziej w programie tv. I czy ona nie ma lustra, żeby zobaczyć jak okropną ma szminkę?

EDIT zapomniałam o Roksanie
Neutralnie raczej, chociaż w-----a mnie jej brak umiejętności w wypowiadaniu się. Podsumowując, tępa acz poczciwa.
#hotelparadise
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Maję lubię

@chccg: mnie maja irytuje tym zaślepieniem na to jaki jest Wojtek, dobra jeszcze rozumiem przy innych ale ona nawet sam na sam z nim wygląda jakby totalnie nie widziała tego jak on ją zlewa xD
  • Odpowiedz
@MatPL1122: dokładnie i mam wrażenie ze na początku kiedy jeszcze nie byli w parze i ona na nim tak nie wisiała to wykazywał większe zainteresowanie, a teraz jest z nią w tej parze dla gry, tylko i wyłącznie, ciągnie go do Olki ale Olka jest za bardzo kontrowersyjna żeby sie z nią związał. Typ strasznie szanuje Maje, ale tak ją szanuje ze z tego szacunku jej nie powie, że nic
  • Odpowiedz
@aga-rybka: Pod jakim względem fajna? Nudna, wiecznie leżąca i niezadowolona, która się zachowuje po dwóch tygodniach znajomości z Vifonem jak jego żona po 40 latach małżeństwa. Ja w ogóle nie widzę, żeby ona się bawiła czy żartowała. Nijaka postać, Olkę chociaż każdy zapamięta, bo się wyróżnia na tle grupy, a po angielskich doczepach słuch zaginie zaraz po zakończeniu emisji.
  • Odpowiedz
@MatPL1122: Maja to mi kojarzy się z moim kotem, jak tylko usiądę to się pakuje na kolana żeby miziać, jak stoję w kuchni to się ociera o nogi. Myślę, że Maja jakby nie mogła dotknąć Wojtka przez godzinę to by się udusiła z tęsknoty xd. Wiem, że miłość jest ślepa ale żenująco to wygląda.
  • Odpowiedz