Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +294
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

FrizPL +452

źródło: HZ8EQY8YNRv0paHt
Pobierz
Do Oli stosunek neutralny
Dwie Karoliny mnie w-------a xd
Zodiakara wiecznie niezadowolona, wsiurska, roszczeniowa, szukająca zwady, taki Sebix z doczepami
Dama z O zadufana w sobie. Nie lubię jej od czasu, kiedy oceniła oposa na 1. Jakim to k---a ujemnym poziomem empatii trzeba się wykazać mówiąc coś takiego, a tym bardziej w programie tv. I czy ona nie ma lustra, żeby zobaczyć jak okropną ma szminkę?
EDIT zapomniałam o Roksanie
Neutralnie raczej, chociaż w-----a mnie jej brak umiejętności w wypowiadaniu się. Podsumowując, tępa acz poczciwa.
#hotelparadise
@chccg: mnie maja irytuje tym zaślepieniem na to jaki jest Wojtek, dobra jeszcze rozumiem przy innych ale ona nawet sam na sam z nim wygląda jakby totalnie nie widziała tego jak on ją zlewa xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu