Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Po raz pierwszy nie tylko czytam ale i komentuję. Do białości rozgrzewa mnie zadufanie Wojtka. Nie mam pojęcia skąd zachwyty nad jego urokiem ? Dla mnie ma tyle klasy, co sztuczne kwiaty na jego domowej choince na tle której pręży się jego rodzina udające wyższe sfery 😂😂😂 Karolowi do pięt nie dorasta pod względem honoru czy wyglądu . Dla mnie ma styl i klasę amanta z wiejskiej remizy. Każdy z nich w hotelu gra, ale dobór metod tej gry ich określa . Karol jest sympatycznym , ciepłym , wesołym chłopakiem . Wojtek po prostu nadętym bucem. A jako facet jest po prostu obleśny 🤮
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kajakka: Wojciul nic specjalnego nie wniósł i nie wnosi do tego programu, jest graczem no i okej, Olka też jest graczem, tylko ona ma odwagę, a on się zachowuje jakby wiecznie w gacie narobił, ciągle się kimś chce wysługiwać. Niby taka strategia, ale to o nim dobrze nie świadczy.
  • Odpowiedz
@kajakka: dawno już przestał nim być, para z last minute mu wyraźnie nie służy, nie tylko jakiegokolwiek uczucia, ale i zwykłej sympatii tam brak, pan i pani power couple ustawka
  • Odpowiedz