Wpis z mikrobloga

Czy w ofercie L dla firm-Internet do biura w Play jest możliwość włączenia roamingu zagranicznego na terenie krajów UE? A jeśli tak to z jaką opłatą to się wiąże? Bo według aplikacji Play24 mam do wykorzystania 100 GB na terenie kraju, ale nic nie jest wspomniane o ilości w krajach UE, nie mam też w tej aplikacji możliwości dokupienia pakietu danych w krajach UE/roamingu zagranicznego. Wcześniej miałem zupełnie inna taryfę, ale też mogłem wykorzystać ok. 5 GB w krajach UE, a teraz chyba w ogóle roaming nie działa.

#play #siecikomorkowe #roaming
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kadej, zapraszamy do kontaktu w tej sprawie poprzez czat w aplikacji Play24. Na czacie mamy możliwość wglądu do Twojego konta abonenckiego i tam udzielimy najbardziej rzetelnych informacji o Twojej ofercie oraz pakietach w ramach roamingu UE.
  • Odpowiedz
  • 0
@play_polska: zadzwoniłem na infolinię, została aktywowana usługa "Utrzymuj preferencje sieci" mimo to po próbie zalogowania się do sieci Orange pojawił się komunikat, że karta SIM nie zezwala na połączenie z tą siecią. Czy roaming zagraniczny też nie będzie działać?
  • Odpowiedz