Aktywne Wpisy
Aniallica +35
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
hirek_gawron +1335
Stop! żaby cZas!
ja rozumiem, że im ceny poszły w górę za prąd itp ale tutaj to już limity testowane
zwykła kapricioza 40 cm (największa w tym lokalu) 55 żł i sosy dodatkowo płatne no ja p------e XDDDDDD
#pyszne
@kochamajfony a może dzisiaj jednak falafel z bukietem surówek, przecież to zwykły groch to drogie nie może być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga opcja, ze firmy typu uber eats od lat nie przynosza zyskow.. No i szczerze - zaplacenie 5zl za dostawe uberem z knajpy oddalonej kilka kilometrow to nie jest duzo, jak sobie policzysz czas i inne rzeczy.
może i drogo ale za to c-----o no ale papież picce kochał to płać polaku
@kamilxpompa no srogo ich p----------o z cenami, minimalna netto na h to aktualnie około 22 zł, czyli na taki placek + dowóz musisz pracować około 3.4h czyli 204m no ja
@Damian_prosze_cie: dobre knajpy wcale jakoś się nie zamykają, większość co odpada to jakieś przeciętniaki typu osiedlowy kebab
Te promki są ciągle.
Ostatnio miałem 2x -80% na wszystko sponsorowaną przez Uber Eats.
Teraz jest taka mniejsza promka od pizzerii.
Niestety w Polsce trzeba rozglądać się i używać zniżek. Niemcy lubią stale niskie ceny, a Polacy promocje.
A z pizzą jest jak z makiem - we Włoszech pizza jest najtańszym pospolitym daniem a w Polsce z pizzy zrobiono danie premium za 60 zł xD
Coś w stylu zrobienia bestsellera ze zwykłej cegły XDD