Aktywne Wpisy

Gmeras +395
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +213
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...

źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz
Swoją drogą, to zdziwiłem się mega, że wczorajszy żart dobił do tysiąca, bo liczyłem bardziej na 100-200 plusów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pewnego razu spotkałem 19 letnią dziewczynę w mojej nowej pracy.
Była trochę grubawa i nie czuła się zbyt dobrze w towarzystwie innych osób. Chwilę porozmawialiśmy, starałem się być
dla niej miły pomimo tego, że mi się nie podobała (mocne 4/10). Przełamałem się jednak i powiedziałem jej: "myślę, że
jesteś piękna". Zaczerwieniła się, a ja poprosiłem o jej numer. Następnego dnia zjedliśmy razem kolację w jednej
z droższych restauracji. Gdy później podwiozłem ją pod dom okazało się, że jest samicą beta i nigdy się nie całowała.
Pocałowałem ją namiętnie obmacując jej grube ciało. Zapytałem:
- Czy mogę wejść do środka?
- Nie, moja babcia jest w domu i na mnie czeka.
- Mogę ją poznać?
Weszliśmy do środka. Jej babcia okazała się naprawdę miłą kobietą. Opowiadała ciekawe historie, które wprawiały mnie w śmiech,
a jej wnuczkę w lekkie zażenowanie.
W końcu po tym wszystkim poszliśmy do jej pokoju. Była trochę nieśmiała, ale zaczęliśmy się ostro zabawiać niczym zwierzęta.
Nagle krzyknęła, abym przestał.
- O co chodzi? - zapytałem.
-Wydaje mi się, że słyszę płacz mojej wnuczki.
PS Jeśli chcecie być na bieżąco z żartami, to polecam dodać mój tag #zartyjanusza do ulubionych.
PPS Mam prośbę, czy moglibyście mnie wesprzeć, abym i w tym miesiącu moja zrzutka dobiła do tysiąca? Brakuje 86 złotych. Tutaj zrzutka - KLIK
#suchar #dowcip #pasjonaciubogiegozartu
Po powrocie pytają się:
- Niemiec, co upolowałeś?
- 10 surykatek i 1 bawoła afrykańskiego, a ty?
- Ja zabiłem 2 lwy, 20 surykatek, 5 bawołów afrykańskich i 1 żyrafę. A Ty Polaku co upolowałeś?
- 50 surykatek, 5 lwów i 9 nokilli.
- Panie Hitlerze, Panie Hitlerze, jutro skończę 4 latka!
A Hitler odpowiada spokojnym głosem:
- Nie sądzę.
-Nie no, było kilka na H
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@hacerking: xDDDDDD Śmiechłem bardziej niż powinienem.
najwiekszy dowcip jest, ze mody do zartu o bialku dokleily +18, a do ruchania babci juz nie xDDDD
jeśli o to chodzi, to bardzo lubiłem Twoje codzienne suchary
Żegnaj, przyjacielu
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ
Ale będzie jajecznica...( ͡º ͜ʖ͡º)
Świetne żarty, uśmiałem się, dziękuję za dobry content