Aktywne Wpisy

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do

źródło: IMG_5845
Pobierz
widmo82 +26
Doradźcie mi proszę:
Sony wf-1000xm5
Galaxy buds 3 pro
Sennheiser momentum 4
Które wybrać i Waszym zdaniem dlaczego ?
Dodam, że mam samsunga galaxy ale apka sony sprawdza mi się świetnie z moimi wh-1000xm4.
#sluchawki #sluchawkibezprzewodowe #sony #galaxy #sennheiser
Jeżeli chodzi o budsy - widzę, że buds pro 2 zeszły z magazynów. Pozostają buds 3 pro i mają taką samą cenę jak te 1000xm5
Ale jak już nie ma Buds 2 to szkoda, cena/jakość top oferta. Muszę uważać żeby nie zgubić.
A wcześniej też Soniaki, MDR-7506.
wf-1000xm5 przetestowane.
Różnica na jakości dźwięku wzglęxem wf-c500 (4x tańsze) jest ale nie jest to efekt "wow" , wokal nie jest zamulony, bas nie zabija góry i środka. 360 audio bez szału w porównaniu ze słuchawkami nausznymi.
ANC - jakość fenomenalna.
Asystent google działa całkiem
A powiedz z ciekawości, grają te soniaki tak samo dobrze z wyłączonym ANC/pass through?
W Samsungach jest duża różnica na minus. Tam jest cos mocno poprawiane cyfrowo mam wrażenie, chociaż nie da się wyłapać na słuch co dokładnie.
Teraz rozważam zakup innych nakładek niż te ich pianki. To cholerstwo trudno czyścić bo mam wrażenie, że popękają. Co ciekawe - dźwięk jest nieco inny jak używam rozmiaru