Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Ej czemu tak wszyscy piszą,w kółko... Bo wojtek jest graczem, nie ma relacji romantycznej. Bla bla . Mi sie wydaje, ze HP to gra. I nie jest nastawiona na typowo relacje romantyczna. Wiec czemu musza wygrac Sanderki czy Karolki ? Dla mnie powinien wygrac gracz, ktory ich wszystkich w ciula zrobił.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beata-fijalkowska: jestem tego samego zdania. I przed chwilą nawet pisałam pod spodem w komentarzu że ja nie rozumiem jak można mieć pretensje do Wojtka że się nie zauroczył. Bo to pewnie można tak na zawołanie w dowolnej dziewczynie.
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: Łatwo być dobrym graczem z parasolem ochronnym produkcji nad sobą. To pierwsza rzecz która mi przeszkadza, druga to jego zachowanie w trójkącie Julka - Maja. Ciężko mi się patrzyło na jego kluczenie między dwoma paniami.
Poza tym się z Tobą zgadzam - niech grają wszyscy jak najwięcej.
  • Odpowiedz
@Gazolina: nie zauroczył się czyli jest gejem, taka logika 🤡 a jeżeli by Majce robił nadzieję i udawał zauroczonego a potem jednak by się okazało, że w tym temacie też grał to dopiero by było larum
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: też nie wiem czemu nagle Karole najlepsi. Karolina nie wnosi nic, a wręcz ostentacyjnie pokazują swoją wyższość (przykład randka przy wejściu oraz po pandorze). Karol raz miał jedną akcję pod tytułem że Kuba wziął zgarnął łaskę która mi się podobała. Na Maję i Wojtka nagonka, gdzie Mają swoje przeszła i miała kilka trudnych decyzji do podjęcia, musiała walczyć itp. Wojtek moze jest graczem, ale takim jak i Karol. Bo
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: a no wlasnie - dlaczego mial z gorki? nie musial podejmowac ciezkich decyzji, sugerowal, ze jeszcze cos moze sie wydarzyc, po czym wydarzyl sie pojedynek Maja Julia i mial temat rozwiazany. Zadnych nominacji do pojedynkow. To tutaj troche nie pasuje i daje do myslenia. A walczyc moglby chociazby o stara Julie lub nawet nowa Julke. Poza tym jest dobrym graczem, jezeli te wyzej opisane sytuacje to dzielo przypadku to
  • Odpowiedz
@Gazolina: pretensje są nie dlatego, że się nie zauroczył. Tylko o to,że cały czas może nie podsyca nadzieję Majki,ale je utrzymuje. Zamiast powiedzieć tak jak Opos,że mogą mieć najpiękniejsza relacje przyjacielska.
Ale wiadomo on ma dobre intencje, chce jej dać tą iskierkę szczęścia na te kilka dni do finału
  • Odpowiedz