Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem, to w tym całym pojedynku powinien wziąć udział Wojtek zamiast Spawacza. Jest graczem, nie tworzy i nie chce żadnej romantycznej relacji. Wszystkie edycje w której było więcej takich graczy i kalkulacji, były nudne.
#hotelparadise
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrykkoss: a mnie już drażnia zarzuty do Wojtka że nie tworzy relacji romantycznej. Bo to się tak pewnie da na siłę w kimś zauroczyć. Jakby uczucia były czymś co można włączyć lub wyłaczyć ma zawołanie. Wiele można zarzucić Wojtkowi ale raczej nie to, że się chlopak nie zakochał
  • Odpowiedz
@Gazolina: a zakochał się ? Przecież widać, że Majka go nie pociąga w żaden sposób. Już bardziej się zbliża do Olki podczas tańca niż do Mai w łóżku np.
  • Odpowiedz
@Rosalinea: A podziękował, podziękował za pochwałę :-)
Bardzo się staram mówić i pisać poprawnie po polsku, chociaż na co dzień mówię i piszę w 3 językach obcych.
I nie ukrywam, że bardzo mnie denerwują błędy popełniane przez rodaków.
A jak widzę "z resztą" w znaczeniu "ponadto, poza tym, co więcej", to był gryzł piszącego do krwi.
O na pewno, co najmniej czy po prostu już nie wspomnę.
  • Odpowiedz
@HarryB: witam w klubie co do specyfiki pracy, ale przyznaję, że zaczynam się Ciebie bać jak mojego korepetytora z polskiego, którego mi rodzice w ramach weekendowej rozrywki zafundowali, po tym jak mnie jako dziecko i nastolatkę przez 3 kraje przeczołgali ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@HarryB: Ale przyznam się, choć z perspektywy czasu mi wstyd, że ten najbardziej buntowniczy czas spędziłam na Westfalii i „in den Niederlanden” z rodzeństwem i przyjaciółmi często bywałam, bo nas to bardzo „jarało” ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Gazolina: nie można,ale mozna mieć relacje koleżeńska i wygrać finał, ale Wojtek w obliczu tylu par,które mają potencjał romantyczny znowu balansuje, że relacja się rozwija i ble ble ble żeby tylko nie wypaść gorzej. Przytula,nosi na baranach i udaje, po co?
  • Odpowiedz