Aktywne Wpisy

chudykbr +1
Tak szczerze- opłaca się w to bawić? Moge przeznaczyć z 300zl. Patrząc po wpisach to boję się wpłacać więcej bo wy tu wychodzicie chyba głównie na minus?
#gielda
#gielda
Sisal35 +15
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

Dzięki Pany za draft, super, że wszyscy byli, najlepszy wypokowy draft od dawna. Dwie informacje i jedno pytanie. Nie da się już zmienić liczby slotów, więc maksymalna liczba zawodników mogących grać danego dnia to 9. Dodaliśmy jeden IL+ spot, na który mogą być przesuwani gracze z OUT/GTD, pozostałe zasady jak ze zwykłym IL spotem, więc jeśli są pytania to chętnie odpowiem.
A co do pytania do Was, to czy w przypadku waivers wolicie priority, czyli tę kolejność, którą teraz mamy i która będzie się zmieniać w trakcie sezonu, czy sytuację, gdy każdy ma 100$ na sezon do wydania na gości z waivers i za każdym razem odbywa się taka mini licytacja?
@lilafro: @nobrainer: @BDJQP @andrzej9000: @HalfManHalfAmazing: @sam_gold: @Myrdin: @Fletch: @staniolo: @delma: @Musiek_
Ja jestem za aukcją
Waivers priority/aukcja totalnie nie obejmuje graczy pozyskanych z free agency, czyli tych poza waivers.
@Musiek_ w aktualnym ustawieniu tak, ale ja bym byl za tym, zeby kazdy FA byl na waiverze. nazywa sie to continuous waivers https://help.yahoo.com/kb/SLN6811.html
imo tak jest sprawiedliwiej, ale przezyje jesli juz za pozno zeby az tak grzebac ;)
@HalfManHalfAmazing jesli bedziesz chcial dodac gracza ktory jest na waivers
@staniolo gratki wygranej
Porane waivery, info kontuzjach, kto pierwszy chwyci zawodnika,
do nastepnego sezonu