Dobra, #perfumy "rzućcie okiem" na Noir D'Orient od Evody Parfums. Jeśli szukasz zapachu, który przyciągnie spojrzenia i sprawi, że poczujesz się jak król (lub królowa!) każdej imprezy, to trafiłeś w dziesiątkę.
Noir D'Orient to prawdziwy wulkan aromatów! Już na początku dostajesz mocne uderzenie orientalnych przypraw, które od razu dodają mu charakteru. Wyczujesz nuty przyprawowe, a potem do akcji wchodzą głębokie, drzewne akcenty. Całość to prawdziwa uczta dla zmysłów – jak ciepły koc w chłodny wieczór.ᕦ(òóˇ)ᕤ
Absolutny must-have na jesień i zimę. Idealnie nadaje się na wieczorne wyjścia czy po prostu na dni, kiedy chcesz poczuć się wyjątkowo. ( ͡°͜ʖ͡°)
Podsumowując, Noir D'Orient to prze kozak, który doda Ci pewności siebie i sprawi, że każdy zwróci na Ciebie uwagę. Idealny wybór na chłodniejsze miesiące, więc jeśli chcesz zabłysnąć, koniecznie spróbuj! A tak się dla Ciebie szczęśliwie składa, że mam kilka kropel na odlanie.
Kilka kropel na odlanie w cenie niższej niż historycznie najniższa na PH czyli 5,0 PLN/ml. Jak widzisz nie doliczam marży, mało tego, dokładam do interesu XD ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
PS. Przypominam, że mam też do polania Avika (Creed Aventus) w równie "smacznej" cenie tj. po 7,0 PLN/ml
Szkło: 3,0 PLN/szt (od 5 ml) Płatność: Blik Wysyłka: każda możliwa za wyjątkiem OLX - najlepiej Twój kod nadana tudzież etykieta #poplynznurtem
Jeśli szukasz zapachu, który przyciągnie spojrzenia i sprawi, że poczujesz się jak król (lub królowa!) każdej imprezy, to trafiłeś w dziesiątkę.
Noir D'Orient to prawdziwy wulkan aromatów! Już na początku dostajesz mocne uderzenie orientalnych przypraw, które od razu dodają mu charakteru. Wyczujesz nuty przyprawowe, a potem do akcji wchodzą głębokie, drzewne akcenty. Całość to prawdziwa uczta dla zmysłów – jak ciepły koc w chłodny wieczór. ᕦ(òóˇ)ᕤ
Absolutny must-have na jesień i zimę. Idealnie nadaje się na wieczorne wyjścia czy po prostu na dni, kiedy chcesz poczuć się wyjątkowo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podsumowując, Noir D'Orient to prze kozak, który doda Ci pewności siebie i sprawi, że każdy zwróci na Ciebie uwagę. Idealny wybór na chłodniejsze miesiące, więc jeśli chcesz zabłysnąć, koniecznie spróbuj! A tak się dla Ciebie szczęśliwie składa, że mam kilka kropel na odlanie.
Kilka kropel na odlanie w cenie niższej niż historycznie najniższa na PH czyli 5,0 PLN/ml. Jak widzisz nie doliczam marży, mało tego, dokładam do interesu XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
PS. Przypominam, że mam też do polania Avika (Creed Aventus) w równie "smacznej" cenie tj. po 7,0 PLN/ml
Szkło: 3,0 PLN/szt (od 5 ml)
Płatność: Blik
Wysyłka: każda możliwa za wyjątkiem OLX - najlepiej Twój kod nadana tudzież etykieta
#poplynznurtem
źródło: Noir D`Orient
Pobierz