Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Nie jest dla was dziwne to co robi sanderka ? Skoro placze do mateusza (doslownie) że ona Noe chce być bez niego w parze , skoro mówi w od42 że " spakuje walizkę " to czemu nie poszła z nim???? Będąc bez niego posiedzi tylko tydzień w hotelu jedyne na co może liczyć to parę drinow I dramy , a odchodząc z matim ,WYGRALA by wszystko . Bo po 1 . Piarowo wyszła by na kochająca wierną kobietę
Ap2. Byłby cień szansy że by ich przywrócili bo ta para trzymała sezon . A tak ...wyszło że jest aktorką jak maja, cicha woda ...do celu.
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fan9890: stamtąd nie można sobie od tak wyjść bo komuś się tak podoba. Muszą być ku temu jakieś konkretne powody, np zdrowotne albo zły stan psychiczny jak to było w przypadku Mallu
  • Odpowiedz
@Fan9890: witaj Grażynko, pozwól że cię oświecę.
Nie mogła opuścić raju bez konsekwencji, ich wiążą umowy - to po pierwsze.
A po drugie to tylko w głowie Grażynek na Insta obydwie (Sandra czy Maja) to aktorki. Seeeerio, zobaczą się za 3 dni 😅
  • Odpowiedz
@Fan9890: jedyna opcja na powrót do hotelu to pojedynek, czemu wy ciągle mówicie o jakimś przywróceniu kogokolwiek ot tak?? a na miejscu Sanderki też bym została, do finału zostało im ze 5 dni, zaraz się z Matim zobaczą przecież
  • Odpowiedz
@Fan9890: moze nie tak latwo jest odejsc? W sensie, ze regulamin na to nie pozwala? Kto wie. Wiem, ze Mallu odeszla sama, ale moze po tej sytuacji zmienili zasady? Moze ktorys z uczestnikow powiedzialby wiecej.
  • Odpowiedz
@Fan9890: A czemu miałaby dobrowolnie odchodzić? Co to za durne pomysły z poświęcaniem się. Może ma się jeszcze ukrzyżować w imię miłości...co za brednie.
  • Odpowiedz
Jak chce sie odejsc to informuje sie produkcje, pozniej jest 24h na zastanowienie sie czy na pewno, a jesli sie zdecyduje na odejscie to calkowicie odchodzi sie z programu - nie bierze sie udzialu w pandorze, glosowaniu itd. Jaki to ma sens? Zeby trzy dni wczesniej sie spotkac z chlopem?
  • Odpowiedz
  • 0
@uwielbiam_ms: No sam widzisz by stanęła z waliza bo sama powiedziała że się spakuje ,i by czekała na pojedynku , odpada migomat ona mówi że odchodzi i mamy 24 h czegoś wartego oglądania niż kłucie oli
  • Odpowiedz
  • 0
A nobtak , lepiej wygląda łażenie za chłopem, płakanie i pierolety o uczuciach ,widać po komentach "mode" I priorytetem w związkach, tylko JA JA JA więc nie dziwne ze teraz to są relacje a nie związki, relacje samolubnych osób, bo w ziazkaz myśli się o tej 2 osobie . The end
  • Odpowiedz
  • 0
@paniwalewska: A nobtak , lepiej wygląda łażenie za chłopem, płakanie i pierolety o uczuciach ,widać po komentach "mode" I priorytetem w związkach, tylko JA JA JA więc nie dziwne ze teraz to są relacje a nie związki, relacje samolubnych osób, bo w ziazkaz myśli się o tej 2 osobie . The end
  • Odpowiedz