Wpis z mikrobloga

O ile dla widza sam Hotel jest widowiskowy to zastanawia mnie atrakcyjność formatu dla samych uczestników. Niby jest jakaś nagroda i zasady jak ja wygrać, ale choćbyś był jej najbardziej warty to produkcja może tak nakręcić że odpadniesz. Wakacyjnie to też kiepska opcja, bo jesteś w drogiej willi, ale siedzisz w niej jak w więzieniu (widać że uczestnicy tam głównie się nudzą i śpią). Wygrane randki nie dają żadnych wrażeń tylko siedzisz gdzieś na kocu w krzakach i pijesz szampana, albo robisz wygibasy, które jogin pokaże Ci na telefonie (to już Rolnik Szuka żony ma ciekawsze randki). Jedyny plus to możliwość zwiedzania na własną rękę po odpadnięciu z hotelu, ale czy jest sens ryzykować wizerunkiem dla tego. Jak dla mnie mogliby dać nagrodę za uczestnictwo plus ekstra dla wygranych bo przy tak niesprawiedliwych zasadach nęcenie wielką nagrodą jest słabe.
#hotelparadise
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Meteor100: zasięgi na ig po programie już też nie takie, jak kiedyś. dodatkowo zawsze ryzyko, że zrobią z kogoś jakiś czarny charakter, chyba nagroda główna powinna zostać podniesiona 😄
  • Odpowiedz
  • 14
@Meteor100 Jako matka dwójki dorastających chłopców z adhd powiem tak: jakby mi ktoś zaproponował darmowe wakacje gdzie mogę leżeć i sączyć drinki, to bym się nawet nie zastanawiała XD
  • Odpowiedz
@Meteor100: widziałem wcześniej jak ktoś pisał, że dostają 80 zł /h za czas kręcenia (czyli pewnie bez nocy i jakichś przerw).

W innym wypadku raczej mało kto mógłby sobie pozwolić na rzucenie pracy i wyjazd na te 4-8 tygodni
  • Odpowiedz