Aktywne Wpisy
heksengerg +190
W co ja się wpakowałem...
#tinder
#tinder
Agui94 +440
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
W Polsce nadal mentalny PRL, tu obecnie inwestuje się tylko w beton, a nie w jakiś tani prąd. Kto to w ogóle slyszol
@GladysDelKarmen: w PRLu zaczęto przynajmniej budować EJ, a beton był budowany z pomyślunkiem
@GladysDelKarmen: Nie, u nas elektrownie się buduje by ją budować, a nie wybudować. Lud ma się łudzić, że coś będzie ale cena za energię musi być dla polaka wysoka by nie być dominującą siłą w przemyśle na tle UE. Zwiększanie płacy minimalnej i zwiększanie kosztów pracowniczych to
@Tyczmistrz: ciekawe dlaczego nie poszli w fotowoltaikę ze swoimi warunkami xD
Jesteśmy j----ą wioską w skali świata ;)
@Kupamilosci: cóż za przypadek, że PIS rządził 8 lat, a za poważne inwestycje zabrał się dopiero przy ostatnich wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°), no ale na pewno w tej 3 kadencji to już by zbudowali