Aktywne Wpisy
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
Seaman193 +2
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może
A na koniec myślałem że jebne jak stwierdziła, że to że Kudłacz się zachowuje obok Barakary jak wypruta ze szczęścia jednostka to oznaka zakochania, a w gronie znajomych (babcia i mama Ketowraka) zachowuje się swobodnie bo wie że jest bezpieczny.
Przecież to jakiś k---a żart xD Myślicie że ona serio tak myśli czy po prostu produkcja każe jej nam wciskać to srogie copium?
#slubodpierwszegowejrzenia
Kudłaty mógłby być pewnie wulkanem energii jakby Barakara wykazała chociaż trochę zainteresowania i pewnie produkcja każe to mówić
Na setkach w baraku to on w ogóle wyglądał jakby co wieczór płakał do poduszki przed spaniem
Nie oszukujmy się na pierwszym miejscu dla każdego mocnego energetycznie faceta jest wygląd i wiek