Wpis z mikrobloga

Sid-psycholożka to jest jakaś absolutna porażka, najpierw z uporem maniaka wmawia Kudłatemu że on potrzebuje fizyczności gdy sam jej przed chwilą powiedział że nie przeszkada mu jej brak tylko potrzebuję po prostu zainteresowania ze strony partnerki, jeszcze barakara jej mówi że nie czuje tej fizyczności póki co to ta jej kasę się zmusić xD
A na koniec myślałem że jebne jak stwierdziła, że to że Kudłacz się zachowuje obok Barakary jak wypruta ze szczęścia jednostka to oznaka zakochania, a w gronie znajomych (babcia i mama Ketowraka) zachowuje się swobodnie bo wie że jest bezpieczny.
Przecież to jakiś k---a żart xD Myślicie że ona serio tak myśli czy po prostu produkcja każe jej nam wciskać to srogie copium?
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@superstalin imo zachowujemy się inaczej przy osobach które się nam podobają i typiara ma trochę racji ALE K---A NIE TYM RAZEM XD

Kudłaty mógłby być pewnie wulkanem energii jakby Barakara wykazała chociaż trochę zainteresowania i pewnie produkcja każe to mówić
  • Odpowiedz
  • 23
@Aragonn: nie no to jest wiadome że tak się dzieje, no ale właśnie, Barakara to po prostu wampir energetyczny a nie żadna wielką miłość Kudłatego Samuraja. Chodzi mi że chłop jest w stanie się wyluzować nawet przy tej babci i teściowej a nie tylko przy znajomych.
Na setkach w baraku to on w ogóle wyglądał jakby co wieczór płakał do poduszki przed spaniem
  • Odpowiedz
@superstalin: Z jakiegoś powodu ten związek przedstawiany jest jako niesymetryczny z przewagą Barkudy, sam Kudłaty to przyznaje więc może czegoś nie mówią, laska dorobiła się na placku milionów bo czy ta działka z domkiem to aż taki majątek? Czy siedzenie w jakimś mikro pomieszczeniu z kamerką i przyrządzanie sera z dżemem to taki imponujący lajfstajl?
Nie oszukujmy się na pierwszym miejscu dla każdego mocnego energetycznie faceta jest wygląd i wiek
  • Odpowiedz
  • 3
@wrotka00: Z tego co pamiętam to jakiś Miras mówił że Kudłacz pracuje na jakimś seniorskim stanowisku dla Boeinga, więc raczej na kasę nie narzeka. Nie wiem w sumie gdzie tu ten sukces u Barakudy skoro jej sukcesy to zamknięcie dwóch biznesów i wyprowadzka na zadupie do baraku xD
  • Odpowiedz