Aktywne Wpisy

rio574 +533
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +147
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

@sberatel Czy mi się podobają? Mogą być. Czy wygodne? Owszem. Zależy mi, aby zacząć ubierać się na swój wiek, modnie i żeby nie było siary. Jakie polecasz spodnie, aby takie były?
Komentarz usunięty przez autora
@OsmePietro Jeśli znasz się na modzie męskiej, jakie by były dla mnie najlepsze, aby były modne, pod mój wiek i nie było siary?
Dziś akurat mam te, na mnie trochę leżą inaczej bo mam spore nogi
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@tomwick55: Oczywiście, że tak. A niby dlaczego miałby nie pasować? Przede wszystkim jest zasadnicza różnica między tym iż ktoś modnie wygląda a byciem ofiarą mody na joggery bo tak się nazywają te spodnie najeżdżają zazwyczaj ofiary mody zazwyczaj.
@tomwick55: Przepraszam, ale zawsze niezmiennie tak samo bawi mnie ta kwestia. Co to znaczy niby ''ubieranie się na swój wiek''? Na całym świecie ludzie nie wiem w wieku 40-50 lat czyli tacy mocno dorośli noszą na przykład czapki new era, jordany, rzeczy championa zaś u nas odwala się jakiś cyrk względem tego.
@tomwick55: Modnym się jest a nie bywa ze względu na wiek.