Aktywne Wpisy

Clefairy +41
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
Co ciekawe to opinie na fragrze i parfumo sa wyjatkowo trafne, wiec nie bede sie wysilac i pisac tu poematow. Meski skorwl nie dla p--d. Poczuj sie jak Twoj stary.
Odlewam od 5ml w takie piekne prostokatne dekanciki jak ostatnio, ale chetnie odleje wieksze pojemnosci.
Cena 8pln za mililitr. Do odlania 50ml.
Do tego moge odlac legendarny juz Guerlain Derby rowniez z pierwszych lat produkcji tego pieknego okresu lat 80. Chyba nie musze nikomu przedatawiac tego zapachu. Przez jego kultowy status i krotki czas produkcji w oryginalnej formule ceny poszybowaly doslownie w kosmos bo niekotrzy wolaja sobie 1k zielonych za flakon 🤣 Ja mam na odlanie maksymalnie 15 - 20ml. Cena 26pln za mililitr, wiem ze drogo ale to i tak tanio.
Moge jeszcze odlac po 10ml Gentlemana ( 7pln za ml) z lat 70. I Rochas Femme (8pln za ml), czyli najlepsza paczula i dzielo zycia Edmunda.
#perfumy
#rozbiorka
źródło: 20241022_174111
Pobierzźródło: 9a_f453a6caf78188e3fcbc5a4d4fa332135595e48b_1200
Pobierzźródło: 20240902_102311
Pobierzźródło: 457396728_802891545072539_909219412952145266_n
Pobierz@pomidorowazupa: Nie, nie powinien. Po cholerę wąchać coś, czego już praktycznie nie kupisz? Nostalgia to ślepa uliczka, czas iść do przodu kolego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@pomidorowazupa: Czym się więc psikasz na co dzień młodzieńcze? Oczywiście przyjmując, że używasz perfum codziennie.
@pomidorowazupa: Blablabla, czyli używasz perfum współczesnych? Przecież nowoczesne wypusty to g---o, sam tak twierdziłeś wypowiedź temu ( ಠ_ಠ)
@pomidorowazupa: Chociaż nie mam takiej skarpety, to się z tobą zgodzę ¯\(ツ)/¯