Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

XD
Wygląda jak przekaz dla 10 latków, które niby nie glosują.
Sakiewicz myśli przyszłościowo.
Próbują podebrać elektorat Konfederacji
źródło: dies-of-cringe-cringe
Pobierzźródło: temp_file1644503061587826455
Pobierz@lewoprawo: Suno daje ci nawet pełne prawa autorskie do piosenki w płatnym pakiecie.
Chodź, mamy Szkło Kontaktowe w domu.
Szkło Kontaktowe w domu:
źródło: temp_file8689098172592261365
Pobierz@Wszebor: Korwin wymyślił to
To jest coś co dociera, zdaje się, że do młodych ludzi ponad podziałami. To już nie jest tak, że to jest do naszych dociera, tylko to dociera do każdego.
Pokażcie mi tych młodych ludzi :D
Pokażcie mi tych każdych :D
źródło: FM2a7o7WUAM3M_u
Pobierz