Aktywne Wpisy

hirek_gawron +102
stop żaby czas

źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz
Mega_Smieszek +27

źródło: temp_file6951463293238813351
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file7983847299932517408
Pobierzźródło: temp_file6951463293238813351
PobierzWykop.pl
Koniec sezonu ogórkowego, jakieś hot take'i?
Ja obstawiam finał Boston - OKC/Dallas/Minnesota/Denver (czutka mówi OKC, rozum mówi Denver)
Jako, że kibicowanie Bostonowi będzie nudne, skupię się na na zachodzie, jak co roku będę kibicował Clippersom,
a w tym sezonie to będzie podobny masochizm jak kibicowanie reprezentacji Polski w kopaną,
czeka mnie więc ciężka przeprawa.
Komu nie będę kibicował i kogo będę hejtował? Każdy kto mnie zna z łatwością odpowie:
- wschód Philadelphia 76ers i geriatryczne duo Embiid-George
- zachód LA Lakers i "like father like son" de Dżejms femly
Ponadto ciekawie będzie śledzić losy NY Knickerbockers z nowym soft playerem w rosterze,
Ostróg z Big Ol' women town z Dhalsimem i MJ wannabe z Minny.
#nba #bojowka76ers #celticspride #wilczabojowka
źródło: aye-new-process-just-dropped-v0-p6hdnhejhrud1
PobierzJeszcze się wdałem w dyskusję z jakimś dziennikarzem z phila, który mi napisał, że jego zdaniem nigdy nie było lepszego czasu, by być fanem Embiida i, że jego kibice cieszyli się oglądając go
Zastanawia mnie co by robił Jokić/Giannis/Lebron/jakikolwiek inny topowy zawodnik gdyby grał tyle co Embiid.
+ te pytanie łatwo można odwrócić, czyli co by robił Embiid w playoffach, gdyby miał takie zdrowie jak Jokić, LeBron, czy jakikolwiek inny topowy zawodnik.
Jeden z problemów, jeśli chodzi o Embiida, to to, że on czasami w sezonie regularnym starał się grać pomimo urazów, no i potem bardziej
Ja będę kibicował Mavs i liczę na rewanż w finale, chociaż na zdrowy rozum nie widzę za dużo przesłanek żeby Boston miał nie obronić tytułu.
Hot tejki?
OKC będzie rozczarowaniem, max 2