Wpis z mikrobloga

@cyganztorunia po prostu maja inny system wartosci tzn w ich gownokrajach kobieta znaczy mniej niz krowa NO ALE TO NIE ICH WINAAAAA BYLI TAK WYCHOOOWANI, NIE UMIEJO MYSLEC SAMODZIELNIE, A W OGOLE TO MASZ COS DO MUZULMANOW RASISTO? ( ͡º ͜ʖ͡º) zawsze beka z idiotek ktore wiaza sie z arabami a potem płacza ze bije i nie szanuje, witamy w rzeczywistosci
  • Odpowiedz
@pamareum: My mężczyźni przecież jesteśmy tacy sami. Jakbym miał do wyboru brzydką dziewczynę, która nigdy by mnie nie zraniła, albo ładną, która mogła by mnie zdradzić i porzucić przy pierwszej okazji, to i tak umówiłbym się z ładną. Ludzie to zwierzęta. Nie ma co temu zaprzeczać.
  • Odpowiedz
zawsze beka z idiotek ktore wiaza sie z arabami

@fekalne_yeti: mogą bo w odwodzie ZAWSZE jest polski podatnik który wyłoży na utrzymanie kiedy przyjdzie co do czego (nie: jak, tylko kiedy).
  • Odpowiedz
Jakbym miał do wyboru brzydką dziewczynę, która nigdy by mnie nie zraniła, albo ładną, która mogła by mnie zdradzić i porzucić przy pierwszej okazji, to i tak umówiłbym się z ładną. Ludzie to zwierzęta. Nie ma co temu zaprzeczać.

@stasiu84: Wszystko sprowadza się do tego czy rozumiesz na co się piszesz. Jeśli tak jak w twoim przypadku umawiasz się z ładną, która może zdradzać to potem nie dziwisz się, że
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: +1. Mam koleżankę szona, u której szonizm jest na poziomie nimfomanii i mimo, że trzy razy (!!!) była wyrzucana z gb party 30vs1 (za 1 razem 30 vs 2, bo jej koleżanka to zwykły szon i po uciekaniu od meneli w środku nocy w oczekiwaniu na pociąg, zrezygnowała z tego xD). Ani razu nie marudziła na to XD. Raz mtylko chyba narzekała na grupę Czarnych w uk.
  • Odpowiedz