Koniec końców, na sprawę Cinkciarza można jednak spojrzeć jeszcze inaczej. Przecież ten informatyk z Zielonej Góry sam jest sobie winny. Zamiast użerać się z państwem polskim, mógł uczciwie przenieść się na Litwę i tam wystąpić o licencję bankową tak, jak zrobił to Revolut. No ale skoro wolał płacić podatki w Polsce, to nasze państwo potraktowało go tak, jak traktuje wszystkich swoich obywateli. #cinkciarz #revolut #biznes #banki #knf #polska #afera
@PieknyWojciechPostrachDziewic: zacząłem korzystać z zen jak weszły automatyczne cashbacki i przedłużenie gwarancji na sprzęty i tak już u nich zostałem ;) Konto u nich wskazuje na BNP Paribas, choć z tego mało korzystam, bo doładowuję konto blikiem. Kilka razy miałem kontakt z supportem i wszystko rozwiązane ok, nigdy nie trafiłem na Hindusa tak jak w revolucie.
@tomek123456789: Revolut ma, ale jakoś bym się tym mocno nie kierował. To jest gigantyczna platforma, a gwarancji udziela malutka Litwa, kraj o wielkości Warszawy z okolicami. W razie W tymi gwarancjami będzie się można podetrzeć, bo litewski system bankowy zwyczajnie ich nie udźwignie.
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
#cinkciarz #revolut #biznes #banki #knf #polska #afera
źródło: 97j3wi
PobierzRevolut natomiast ma pełną licencję bankową i jego gwarancje obejmują