Aktywne Wpisy
wortor +700
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
TiniMini_pl +25
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
LAST CALL przesyłek za 1 zł na olx, to ostatni dzień promocji. Zachęcam do wykorzystania tej szansy i zaopatrzenia się w nowe zapachy:
- Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum - 2,8 zł/ml,
- Givenchy Gentleman Boisee - 2,90 zł/ml,
- Givenchy Gentleman Reserve Privee - 3,20 zł/ml,
- Essential Parfums Bois Imperial - 3,50 zł/ml,
- Armani Stronger With You Tobacco - 4,3 zł/ml,
- Armani Stronger with You Absolutely - 3,30 zł/ml,
- Azzaro The Most Wanted edp - 3,00 zł/ml,
- Hermes H24 edp - 2,70 zł/ml,
- Ralph Lauren Polo Red Parfum - 3,0 zł/ml,
- Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel - 1,5 zł/ml,
- Rochas Moustache edp - 1,5 zł/ml
- Missoni parfum 2 zł/ml,