Aktywne Wpisy
simsakPL +253
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
AdamES +19
#chwalesie #skoda #fabia #samochody #motoryzacja
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
@marsjaninin: to byłby morawiecki i pisowska ośmiornica dalej doiłaby ten biedny kraj... Z tą różnicą, że prorosyjskie, populistyczne nieroby z konfederacji dostałyby swoją dolę. Zajebista alternatywa!
@marsjaninin: To te same darmozjady co partia Korwin... Berkowicz i Bosak niegdys dostawali kieszonkowe od Korwina XD
Myślisz że twardy elektorat PiS czy PO byłby zadowolony z takiej koalicji po ponad dekadzie polaryzacji?
Konfiarze za to bardzo chętnie głosują na PiS i taka koalicja jest jak najbardziej prawdopodobna
@marsjaninin: przecież pis robił akrobacje w celu utworzenia rządu i zgadnij z kim?😅😅😅👇 Trzeba byc ślepym by nie widzieć checi stworzenia konfedepisu. Bosak mowi ze pis to nie prawica by miesiac pozniej debatowac z morawieckim nad przyszłością prawicy w Polsce XD
@BoskiPrototyp: Nie będą, masz sam sobie uzbierać na emeryture i sam opłacić prywatny szpital. Podatki w-----ć w p---u.
@marsjaninin: to zdjecie z 24 listopada 2023 roku gdy morawiecki szukał koalicjantów XD przyszla konfederacja.
Ty buraczku wrzucasz zdjecie z lat 90... O katekscie tej współpracy pewnie i cie uczyli na historii ale albo spałeś albo nie chcesz wspominać...
@TheFaith69: no to wyjazd do Rosji... Nie zapomnij muszli zabrać ze sobą.
@marsjaninin: a później by było:
Wyrwane z kontekstu
To nie ja