Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #wroclaw #przypadkowymurzyn
I kolejny dziś repost. Tym razem w stolicy dolnego śląska grasuje wielki biznesmen Jeff. Negroid. Jak widać gdy zaliczy to już jest mniej zainteresowany. Mirku, najbardziej bój się drugiej p0lki i zawsze badaj się i ją na HIV. Simon mol tylko przecierał szlaki. 20 lat temu m----n nie był w każdej reklamie (urabianie gruntu, oswajanie) ani nie było internetu jaki znamy dziś i możliwości. p0lka jest zdemaskowana, cichodajka, naiwna i ... eh szkoda pisać. UWAGA na p0lka!
cyganztorunia - #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #wroclaw #przypadkowymurzyn
I ko...

źródło: image

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@o__0: nie, 90% postów do biali Polacy, zwykle fotki już zdradzają jak durni faceci to są (zdjęcia z bogactwem w tle, dziarami, drogimi furami, srajfonami i siłownią). Ja tylko zainteresowałem się migrantami o obcym fenotypie. Tak czy inaczej p0lka da nawet ósmemu pasażerowi nostromo #pdk.
  • Odpowiedz
@stempien666: "Return - Tinder i Badoo sekcja ostrzegawcza tylko dla Kobiet" ale takich grup jest kilka. Najlepiej na PC i wejść w "multimedia" bo szybko widzisz przed kim ostrzegają, wyławiasz pozerów i negroidów w 5 sekund. Dużo tego nie ma ale są. To tylko początek, z roku na rok będzie gorzej.
  • Odpowiedz
@cyganztorunia: Czekaj, czekaj, to w ogóle nie jest jego zdjęcie, a baba i tak dała się zaciągnąć do łóżka, gościowi co nawet swojego zdjęcia nie miał odwagi wstawić na tindera? K---a ludzie co z wami.
  • Odpowiedz
@Shakyor: zobacz tag dziś dodałem z 5+ takich profili, m----n z Brazylii jest pod kilkoma postami i różne fotki więc to jednak znany typ w Łodzi. Te szmatki nawet nie wiedzą że ich DNA podróżuje między nimi (p0lkami) pod jego napletkiem. Ale rejestrujcie się już na innych grupach, do początku 2023 przeglądnąłem i coś nowego, z innych grup, by się przydało.
  • Odpowiedz
@wrzucam_koty_i_przegrywam: heh taki sam motyw jak kilku innych czyściochów jakich dziś wrzuciłem. Darmowy s--s i kasa od szmatki. Myślę że nadal taki negroid znajduje nowe. HA TFU na p0lkę. Najgorsze że tacy płodzą też nowe mulaty, w reklamach te dzieci znajdziecie (np Pepco). Ciekawe czy pan m----n płaci alimenty? Zgaduje że to z mojej, niedobrowolnej, kontrybucji idzie (na fundusz alimentacyjny). Ostatnio firma Vistula patrzę i ma też negroida w reklamie
  • Odpowiedz