Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw #imigracja #mokebe #habibi #gazetapl Czy jestem rasistką? Nie lubię Murzynów, Arabów i Azjatów. Ale nie w takim sensie że chcę im zrobić krzywdę czy coś złego, mam na osiedlu Murzyna w związku z Polką i zawsze mówię mu dzień dobry, w pracy też mam Murzyna i zawsze się staram być miła i normalnie rozmawiać. Natomiast irytują mnie twierdzenia że Polki wolą Murzynów/Arabów itd od Polaków, bo u mnie nigdy tak nie było, jestem też przeciw dużej imigracji ich do Polski, bo wiem że te nasze kultury do siebie nie pasują i zawsze będzie dym. Nie rozumiem środowisk lewicowych, które tak do tego prą, bo to one pierwsze będą ofiarami jak Charlie Hebdo we Francji, a nie konserwa i fani Konfederacji. Gazeta.pl dała mi permanentnego bloka za komentarze przeciw imigracji, co jest dziwne, bo wcześniej tak nie było. I nawet nie trzeba używać wulgaryzmów żeby go dostać. Mam wrażenie że właśnie normalne komentarze bez wulgaryzmów i racjonalnym argumentowaniem bardziej ich wkurzają, bo bardziej działają na ludzi.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamilla_123: Dostajesz powoli czerwoną pigułkę jak Neo. Kobiety w Polsce to spektrum. Są typowe, p0lki, są feministki, z którymi w miarę można pogadać, są katoliczki, ale ja akceptuję tylko antyreligijne trad wife po tym co przeszedłem. Nie umiałbym żadnej innej zaufać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kamilla_123: Bo religia to szkodliwa bajka dla mnie. W Polszy trudno o taką, ale w USA jest coraz więcej antyreligijnych antyfeminstek. Z powodu dziewczyn, które poznałem i z powodu tego co widziałem u moich znajomych. Chyba nie chcesz mnie zmusić do zaufania? To by było victim blaming, droga wykopko.
  • Odpowiedz