Wpis z mikrobloga

#hotelparadise do ch*ja dlaczego lektor oskarżył Olę o to co zrobił Karol. Przy Vigonie który chciał nastawić Olę + nastawił Karolinę przeciwko Wojtkowi, siedział cicho a gdy Ola przekazała to co Karol mówił na Wojtka to wylał jad.
Czemu lektor siedzi Cicho przy każdym kto nie ma łobiaków na łbie. Kuba zwyzywał laskę od k*wy ale to Ola jest zła że udaje że mu wybaczyła. Wtf
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moja-stara-: Lektor od paru odcinków nakręca widzów przeciwko Oli. Perfidna zagrywka z jego strony. Żarty mu się już wyczerpały dawno temu i próbuje zabłysnąć w inny sposób. Na tą chwilę zrobił się zbędny.
  • Odpowiedz
do ch*ja dlaczego lektor oskarżył Olę o to co zrobił Karol. Przy Vigonie który chciał nastawić Olę + nastawił Karolinę przeciwko Wojtkowi

@Moja-stara-: Co ty p--------z? xDDD Karol pięknie podsumował socjopatę Wojtka, który z kamienną twarzą dąży do zranienia i ośmieszenia Mai na ścieżce lojalności xD A Patolka to obrzydliwa szuja, która od razu poleciała do Wojtka by naskarżyć, że Karol jest w pełni świadom tego co robi Wojtek, udając
  • Odpowiedz