#hotelparadise A jeszcze wczoraj psychofanki Patoli gaslightowały, że w żadnym razie Patola nie próbowała wyrzucić Karola, wręcz przeciwnie, chciała go uratować XD
Gratulacje, kibicujecie obrzydliwej babie, dzięki której Maja będzie mogła doświadczyć złamanego serca na oczach wszystkich, w tym Nosaczowej. ^_^
@ttalko_: Bo Karol jest silnym kandydatem na zwycięzcę z potencjalnymi głosami od wszystkich Julek i innych Andrzejów. Pozbywając się go, Patola ma nadzieję stanąć w finale. Oczywiście nie ma żadnej realnej szansy na wygraną, dlatego na ścieżce lojalności stanie Wojtek z Mają. A Wojtek rzuci Mai kulą.
@steamy_capybara_bath: a no dobra, przez chwilę mi mózg nie pracował, macie rację. Chociaż ja myślę że coś się wydarzy i Niecik owszem rzuci, ale komuś innemu niż Maja
@OneMalaga: Patolka była możliwa do tolerowania, gdy była lojalna wobec swojej paczki. Gdy zaczęła działać przeciw Karolowi, zrobił się z niej tak samo fałszywy obrzydliwiec jak Nosaczowa. Gratki dla wszystkich, którzy liżą jej dupę, robicie to wobec Srocha tego sezonu :)
@rycerznakoniu: Tak, tak, pamiętam twoje chore teorie, psychofanie Patolki. Jesteś tym białorycerzykiem, który uważa, że kobiety zasługują na specjalne traktowanie i tylko ich nie można wyzywać i bić, nie? xD Ha tfu!
@steamy_capybara_bath ty masz jakąś obsesje na punkcie Olki to już nawet śmieszne nie jest. Vifon wyleciał z „paczki” Olki jak zaczął zachowywać się jak kretyn. Ola jest lojalna wobec Mai i Wojtka co już wielokrotnie pokazała.
@steamy_capybara_bath: to właśnie to, czego nie zrobił, a powinien jeśli tak uważał, wtedy nadal byłby jej ziomkiem, sam się z tego grona wykluczył i żadne zaklinanie rzeczywistości pod jedyną słuszną prawdę, że Olka jest be nie pomoże
@bemedea: typ ma obsesje na punkcie Olki, to już zakrawa o psychopatę xD p----------y jakiś, mam nadzieje, ze mieszka daleko ode mnie i jest zamknięty w piwnicy.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Gratulacje, kibicujecie obrzydliwej babie, dzięki której Maja będzie mogła doświadczyć złamanego serca na oczach wszystkich, w tym Nosaczowej. ^_^
Komentarz usunięty przez moderatora
Weźcie liżcie jej dupę w ciszy, bo to się robi żałosne xD