#hotelparadise Finał blisko i maseczki już pospadały. Mai również. Wiadomo, co Karol miał na myśli, gryząc się w język, że Wojtek ma za łatwo w programie. Szkoda Matiego, że telewizja nie dała mu wygrać. Swój chłop i szczerze wzruszył się na koniec. Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i go cudownie przywrócą na finał.
Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i go cudownie przywrócą na finał.
@inertia-kow: Nie, oni nie chcą nudnego finału z happy endem, chcą żeby socjopata Wojtek złamał serce Mai na oczach tłumu ku uciesze Nosaczowej, która później powie "no ale kochanie, Majeczko, przecież cały czas ci mówiłam, że on był zainteresowany tylko mną :( ^_^ :3"
@steamy_capybara_bath: Paradoksalnie taki obrót spraw też mnie zadowoli. Chcę zobaczyć minę pani adwokat jak prosty mięśniak z siłowni, jakich wielu, wyciula ją w telewizji :) Maja to też sprytna graczka, która bardzo waży słowa, bo wie, że wszystko będzie pokazane. Poszła w to zauroczenie Wojtkiem, żeby to wyszło wiarygodnie przed wszystkimi, aż sama w nie uwierzyła. Obecnie to wygłupia się wręcz, robiąc mu te wszystkie zabiegi. Niech mu gacie jeszcze
Wiadomo, co Karol miał na myśli, gryząc się w język, że Wojtek ma za łatwo w programie.
Szkoda Matiego, że telewizja nie dała mu wygrać. Swój chłop i szczerze wzruszył się na koniec. Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i go cudownie przywrócą na finał.
@inertia-kow: Nie, oni nie chcą nudnego finału z happy endem, chcą żeby socjopata Wojtek złamał serce Mai na oczach tłumu ku uciesze Nosaczowej, która później powie "no ale kochanie, Majeczko, przecież cały czas ci mówiłam, że on był zainteresowany tylko mną :( ^_^ :3"
Maja to też sprytna graczka, która bardzo waży słowa, bo wie, że wszystko będzie pokazane. Poszła w to zauroczenie Wojtkiem, żeby to wyszło wiarygodnie przed wszystkimi, aż sama w nie uwierzyła. Obecnie to wygłupia się wręcz, robiąc mu te wszystkie zabiegi. Niech mu gacie jeszcze