Wpis z mikrobloga

Jak oni są w stanie tyle żreć i nie przybierać na wadze? ten drugi w miarę gruby jest ale ksiazulo wyglada na w miare chudego, poza kamera stosuje jakas glodowke?
#ksiazulo
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UczesanyPedryl może po prostu stale Się trzymają pewnych kalorii albo poza filmami tyle nie jedzą? Nie pomyśleliście o tym że nie muszą tyle codziennie jeść i wyskokowe duże ilości jedzenia nie powodują tycia? Jak w poniedziałek nawpierniczam się jak dzika świnia a resztę tygodnia będę jadł normalnie to będę gruby? XD
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: a to jakoś dużo jedzą? xd wiadomo, ładują do full to potem już do końca dnia pewnie nic bo ciężko. Ale tak w rozłożeniu tego jedzenia na cały dzień to wychodzi pewnie normalnie. Ja też jadam codziennie z gastro jakieś pizze, burgery, obiadki i deserek. Ze sportu to biegam tylko.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: no ja mam super szybką przemianę materii + jak nie muszę to nie jem kolacji, albo łącze ją z obiadem itp. od paru lat ważę tyle samo nie ważne ile jem, właściwie to mam w------e a waga skacze -1kg +1kg i tak na zmianę
  • Odpowiedz