Wpis z mikrobloga

#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 22 października 2024, jest to 296 dzień roku.

Imieniny Abercjusza, Alodii, Filipa, Kordiana, Korduli, Marka, Markusława, Przybysławy, Sewera - życzymy zdrówka ()!

Święta, święta: Światowy Dzień Jąkających się - i po świętach.

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 23°C, Słońce wstało o 07:30 a zajdzie 19:30. Dla porównania w Poznaniu jest 11.7°C, a Słonko będzie z nami od 07:30 aż do 17:42.

Cytat na dziś: Wielu żywych zasłużyło na śmierć, a czasem umierają ci, którzy zasłużyli na życie. Potrafisz im je zapewnić? Nie sądź i nie uśmiercaj tak pochopnie.

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @resowy2: @K00tek: @frugom: @KKK1987: @kamilnowa: @reyley: @Marinero1: @m00r: @morgul2: @granat_z_kulkami: @Nowaczke:
iblesstherainsdowninafrica - #codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry ...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Quazu ano można

Dzień dobry. Wtorek, zaraz ide do doktora od głowy, może na powrot do pracy przygotuje mi jakieś śmiszne tabletki XD a jutro 4:30 wyjazd nad morze. Stresz juz oscyluje bardzo wysoko.
Jeszcze skocze do lasu dzisiaj, no bo jak wroce z operacji to juz bedzie gruby listopad i szans na grzyby nie bedzie raczej.
Spokojnego wtorku.

Pic. Mini Kotek z działki
cybulion - @Quazu ano można

Dzień dobry. Wtorek, zaraz ide do doktora od głowy, może...

źródło: 1000097775

Pobierz
  • Odpowiedz
@slabehaslo: @K00tek Gorąco polecam obczaić sobie ten tytuł. Ciężko go dostać, ale naprawdę warto, bo to chyba (mogę się mylić) ostatni RTS Westwood, czyli firmy dzięki której mamy ten gatunek :D
@slabehaslo Kurła, myślałem że to tylko u mnie coś vikop nie lubi Firefoxa XD
  • Odpowiedz
@bolorollo dlatego ucieklem na hejto ze swoja cala aktywnoscia, to co robi michał to jest tragedia. Tagi polityczne oblegane przez polityczne boty, tag ukraina zajety orzez ruskich pracownikow trollowni, na dodatek hinduskie boty wrzucajace jakis spam 24/24. Reklamy, ledwo dzialajacy serwis jedzacy do 8-9gb ramu XD.
Wypiek + adguard dns na telefon i niech mnie michal w kasztana cmoknie
  • Odpowiedz
@bolorollo: Tego Emperora mam jeszcze na płytkach. Teraz to już chyba trzeba szukać po jakichś zatokach albo innych stronach, bo swego czasu ludzie nawrzucali tego w internety. Niestety, EA jakoś nie kwapi się do wypuszczenia tego na swoim albo cudzym launcherze (gog/steam).
Ostatnio wykopałem jeszcze takiego cudeńko. Trzy klasyki od Westwoodu:
https://www.openra.net/

@cybulion Ten wypiek da się z jakiegoś pieca jeszcze ogarnąć?
@bolorollo Z oficjalnej apki korzystasz? Kiedyś
  • Odpowiedz