Aktywne Wpisy
malypirat +383
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
gymw8nhnzd +2
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
Na 99% by nie dostali odcinek po odcinku karty detektywa bo po co.
Poszła się podlizać Fausti że niby ją sprawdziła a dostała kartę wyciszenia właśnie i to jej użyła.
Wujas gdy brał kartę patrzył się w dół.
Tylko ona, Fausti i Julita są na tyle niskie by się patrzył w dół.
Mortalcio jako przyjaciel Postiego dał mu impostora a ten naprowadził Naruciaka by jednak sprawdził Grzelakową.
W kolejnym odcinku z racji że po nocy zostanie 3 osoby z mafii i 5 z obywateli obstawiam że ktoś z Mafii i nie będzie to impostor będzie musiał dołączyć do obywateli by gra się nie skończyła za szybko.
No chyba że Kasia po głosowaniu użyje karty podwójnego głosu i drugi głos odda na postiego
#friz #mafiairl #ekipa
Dobra znalazłem, to jest zdjęcie z odcinka gdzie ściągali znaki Mafii, nie ma opcji że jakimś takim zdjęciem ktoś to leakuje XD
Na pewno sam finał był ogloszony w pałacu bez dostępu innych
Blowek jest za wysoki, Łukasz ewidentnie patrzył się w dół i jedynie pokrywa się to z Agą, Mafia dostała 2 karty, Posti nie dostał a Łukasz powiedział że dał karty tylko tym co nie dostali kart więc Grzelak nie mogła dostać karty Detektywa jako Mafia więc po prostu udawała że taką kartę dostała
Friz wrzucił zwiastun na Ig i nie widać nigdzie Postiego więc obstawiam że tak jak pisałem wyżej Kasia użyje karty drugiego głosu. No i poznamy dziś 3 mafioze ale na 99% będzie to Grzelakowa