Wpis z mikrobloga

Aga Grzelak jest trzecim mafiozą.
Na 99% by nie dostali odcinek po odcinku karty detektywa bo po co.
Poszła się podlizać Fausti że niby ją sprawdziła a dostała kartę wyciszenia właśnie i to jej użyła.
Wujas gdy brał kartę patrzył się w dół.
Tylko ona, Fausti i Julita są na tyle niskie by się patrzył w dół.
Mortalcio jako przyjaciel Postiego dał mu impostora a ten naprowadził Naruciaka by jednak sprawdził Grzelakową.
W kolejnym odcinku z racji że po nocy zostanie 3 osoby z mafii i 5 z obywateli obstawiam że ktoś z Mafii i nie będzie to impostor będzie musiał dołączyć do obywateli by gra się nie skończyła za szybko.
No chyba że Kasia po głosowaniu użyje karty podwójnego głosu i drugi głos odda na postiego
#friz #mafiairl #ekipa
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: mogło by tak być ale to by znaczylo ze mafia wygra, a byly screeny w necie ze wygral zabson, chyba ze byla jakaś zamiana ról po drodze. Ja obstawiałem blowka że jest w mafii ale wtedy by zagłosował na faustyne
  • Odpowiedz
@MrBeast: o to git takim razie, tak czy siak obstawiam blowka bo reszta mafiozów mówiła do niego męskimi zaimkami ale w sumie c--j wie, jedno wiem jak blowek jest w mafii to musi byc impostorem bo inaczej by leciala faustyna
  • Odpowiedz
  • 0
@mirasKo-Kalwario: Cała trójka wymieniona przez Postiego głosowała akurat na Postiego XD
Blowek jest za wysoki, Łukasz ewidentnie patrzył się w dół i jedynie pokrywa się to z Agą, Mafia dostała 2 karty, Posti nie dostał a Łukasz powiedział że dał karty tylko tym co nie dostali kart więc Grzelak nie mogła dostać karty Detektywa jako Mafia więc po prostu udawała że taką kartę dostała
  • Odpowiedz
@MrBeast: no Gimper wrzucił przedwczoraj na insta stories fotkę z Grzelak jak sobie siedzą podczas głosowania razem, tak wymownie że myślałem że odcinek wleciał gdzie ujawnili 2 kolejnych mafiozow. Chyba Gimper się zbyt pospieszył ze wstawianiem zdjęć, bo dopiero dzień później dali odcinek, że Gimper to mafia, także jeszcze pora na ogłoszenie grzelka.
  • Odpowiedz
@MrBeast: no to pewnie ona, jak tak to spoko rozegrane a fausti nie ogarnela ze dwie karty sprawdzenia kogos dzien po dniu to by byl troche overkill, co do tego impostora to mam mieszane uczucia ale to pewnie przez to zeby mafia za łatwo nie wygrała
  • Odpowiedz