Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 212
@ipiter0 tu nie chodzi o psiarzy a penerstwo

Ja sam brałem na ręce mojego piesela jak jakiś wielki podbiegał bez smyczy
W takiej chwili bejsbol na właściciela by się przydał, serio
  • Odpowiedz
dodam, że w tym momencie stałem przy dziecku przy otwartych drzwiach i rozpinałem jej kurtkę i zdejmowałem czapkę z głowy, a ten przygłup bez względu na wszystko dążył do starcia.

@ipiter0: Nie wiem na co liczyłeś dyskutując z ewidentną patolą i strasząc go policją? Że się posłucha i zapnie grzecznie psa na smycz jak do tej pory tego nie zrobił? Taka sama szansa na sukces jakbyś dyskutował z tym psem.
  • Odpowiedz
@ipiter0 wybierzcie mnie na szefa Polski, a pierwsze co zrobię to wprowadzę prawo wg którego w takiej sytuacji pieska można legalnie odstrzelić, a jak właściciel by coś sapał to jego też
  • Odpowiedz
  • 2
@ipiter0 sam jestem psiarze, ale wyznaję złotą zasadę bezwzględnie, że pies może biegać bez smyczy wyłącznie jak zna komendę przywołania i działa ona na 10 przypadków, 10 razy. Czyli za każdym razem pies zawolony bezwlocznie przybiegnie. To to jakaś ameba umysłowa, a nie psiarz
  • Odpowiedz
@ipiter0: nie no zaraz przyleci jeden z drugim i wyzwa cie od faszystow
( ͡° ͜ʖ ͡°) Przeciez pieski wyczuwają złych ludzi pewnie twoja córka jest bez chrztu swietego i piesio wyczul grzech pierworodny xD

Psiarze to gorszy sort niż te cymbały od pierdzących tłumików tamci przynajmniej nie sraja na chodniki xDDDD
  • Odpowiedz
@ipiter0 ja pierdziu, współczuję, napij się browara żeby trochę emocje opadły. Jak koszę przed domem trawnik, to zawsze muszę kilka psich gówien wyrzucić, albo w jakieś wdepnąć. Ryja już szczępić do każdego nie mam siły
  • Odpowiedz
@ipiter0: psiarze i ich niegroźne dziecka. Mnie już w-----a nawet jak tym brudnym pyskiem dotnie mi spodnie, jakby skoczył to bym chyba z-----ł w łeb.
A moda idzie jeszcze dalej. Do sklepu z psem, do spożywczego z psem, do restauracji z psem. Bo przecież nie można j------o kundla na godzinę zostawić

Z resztą kociarze koniarze i inni to samo. Plus kociarzy i koniarzy jest taki że nie łażą wszędzie że
  • Odpowiedz
@Sebastix: akurat oglądałem z arch x, odcinek z zaklinaczem węży, gdzie sekta ciągle się testowała nawzajem wężami, czy ktoś ma grzechy, a jak go pogryzły to nie dawali odtrutki, bo Bóg tak chciał i musi sam z tego wyjść, a najbardziej creepy na końcu było jak duchowny z innej parafi robił konkurencję i się okazało że jeszcze jest zberaźnikiem, do tego był odpowiedzialny za te wszystkie tajemnicze pogryzienia i był
  • Odpowiedz