Wpis z mikrobloga

Z okazji doniesienia, że nastroje wśród deweloperów po raz pierwszych w historii badań są w więcej niż 50% złe, chciałbym zakomunikować, że moje nastroje są do tych nastrojów odwrotnie proporcjonalne.

#nieruchomosci
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ostr_y: Nigdy bo nawet chwilowy zastój nie spowoduje, że ceny przestaną rosnąć (tym bardziej, że za jakiś czas na rynku rozglądać się będą dzieciaki które z 500/800+ na wkład własny mają. Dopóki nie będzie katastra, który spowoduje realnie, że zacznie się palić w dupach ludziom mającym 5+ mieszkań to nic nie da.
  • Odpowiedz
@mickpl dzisiaj dostałem info od pośrednika. Dwa tygodnie temu oglądałem mieszkanie na Białołęce 15k/metr (37m2) chcieli max zejść dyszkę, ja powiedziałem 40k w dół. Dziś SMS z prośbą o pilny kontakt, zgadzają się na ofertę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@gorzejbylo-brawobili ok. Ale proponuje Ci zmienić sposób kupowania. Najpierw obejrzyj później składaj ofertę. A z ciekawości co się nie zgadzało. Oglądałem w życiu kilka mieszkań i powiem Ci że opis był zgodny z prospektem. Można było się przyczepić do widoku z za okna ale to nie opis.
  • Odpowiedz