Wpis z mikrobloga

WIEDZIAŁEM XDD

1 dzień po filmie konopa i już baba się wybiela u revo w szybkich dogrywkach skrzypu xDDD

A w tym odcinku:
- Umniejszanie całości, gadanie o kotkach i pierdołach
- wypominanie konopowi że sam robił rulete, "tłumaczył się że był wtedy dzieciakiem" xDD
- wymyślanie że oskarek zrobił film po to żeby zarabiał więcej pieniędzy, bo ma teraz motyw żeby odejść z agencji, która jest mu już nie potrzebna xD
- plotkowanie, że to tylko przez jeden aspekt keydropa go zbanowali, a wszystko inne jest git!
- Skupianie się na legalności stron xDDD "dzien dobry, czy ta strona jest legalna? Nie ma jej w dziale stron zakakaznych? Nie ma? Super, to ide dalej SCAMOWAC DZIECI" xDD

Potem przejście do hazardu w hacie u kasiks i luzik, "Tak bywa" xD "kasa z malty, hehe", a baba wysłała chłopa do psychologa więc pora na CSa XDDD

Revo świetnych przykład from hero to zero, gonił scamerów, robił dziennikarskie śledztwa, teraz siedzi przed kompem na zapierdzianym fotelu i pier*oli głupoty, broni scamów i pokazuje tylko swoją hipokryzje XDDDD
"Nie będę więcej drążył, bo widziałem że już u ciebie było ostro na streamie" xDD tak, skrzyt który będzie miał 150k wyświetleń vs stream jakiejś baby który oglądało 500 osób xDDD Jasne, 2 zdania zamienione i case closed, wybronienie różowej zakończone ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No ale rozumiem, pewnie liczy że kasix zaraz będzie wolna, a ponieważ jest to druga kobieta w jego życiu która z nim rozmawia (poza mamą) to pewnie liczy na coś więcej ;)

#famemma #keydrop #budda #h----d #youtube #famemma #konopsky #wardega
tanczjakcizagramkolego - WIEDZIAŁEM XDD 

1 dzień po filmie konopa i już baba się wyb...

źródło: ikskurwade

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tanczjakcizagramkolego: nie mogło zabraknąć i jej, twitchowy głos rozsądku, ale my pamiętamy kim byłaś i kim pozostałaś ( ͡° ͜ʖ ͡°) wkrwia mnie tylko, że ta cała siatka tych śmieci co by się nie wydarzyło nadal unosi się na wodzie jak to przysłowiowe g---o
  • Odpowiedz
@tanczjakcizagramkolego: a czy jeszcze wczoraj nie odpaliła strima z czatem tylko dla subów i nie gadała że w sumie to w------e bo ona nic nie robiła tylko jej chłop? a ten jej Remsua też odpalił strima i gadał, że w sumie to beka i on ma w------e bo nic złego nie zrobił?
  • Odpowiedz
@tanczjakcizagramkolego: no mnie mega boli upadek REVO bo tylko go oglądałem a co zabawne on kręcił większe wyniki na YT niż wielki gimper z 10 letnią karierą i mówię tutaj o statystkach nawet kwartalnych w których revo miał przerwy na YT a i tak bił gimpera, gimper serio był małym graczem a teraz na tym połączeniu zyskał bo jego kanał urósł za sprawą armii zgrzytowników a revo przestał nagrywać i
  • Odpowiedz
@tanczjakcizagramkolego: dobra tak gadacie, a w sumie jakbyście mieli 50 koła za nic to też byście przytulili. 20 koła dla szaraczka to już jest nie wiadomo jaka fajna kasa, a często szaraczek musi zapitalać by takie 20 koła mieć. to nie wina kasix, że rodzice nie pilnują dzieci XD niech się ogarną rodzice i dzieci najpierw, a potem można sie czepiać influ że tak wygląda świat
  • Odpowiedz
@socucius gdzie byli rodzice? Jak ja bym przewalał hajs rodziców na najgorszy syf typu h----d to ostro bym dostał po dupie. Jak rodzice się nie interesują to najprościej zrzucić na strimera xD

Poza tym to też świadczy że taki dzieciak to raczej uciekał z lekcji matematyki skoro jednak daje się nabrać na h----d
  • Odpowiedz
@CastleBuilder: nie każdy dzieciak ma bystrych rodziców
dzieci nabieraja sie na bardzo wiele rzeczy i od tego jest właśnie spoleczenstwo żeby napiętnować dane SZKODLIWE zachowania, które są powszechne, jeśli rodzice są beznadziejni dla takiego dziecka. A tego typu proceder jest bardzo bardzo popularny przez takie szumowiny, które są w internecie. Jaranie sie tym i pochwalanie, że ktoś kogoś oszukał bo jest głupszy (każdy praktycznie dzieciak jest głupi z perspektywy dorosłego)
  • Odpowiedz