Aktywne Wpisy
Kantar +15
Moja żona jest w ósmym miesiącu ciąży.
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje
danek01 +15
Czy macie jakieś hasła lub powiedzonka które kojarzą was się odrazu ze zmarłymi dziadkami?
Mój dziadek zawsze na pytanie „po co?” Odpowiadam mi „poco to się nogi nocą” xd
Mój dziadek zawsze na pytanie „po co?” Odpowiadam mi „poco to się nogi nocą” xd
1 dzień po filmie konopa i już baba się wybiela u revo w szybkich dogrywkach skrzypu xDDD
A w tym odcinku:
- Umniejszanie całości, gadanie o kotkach i pierdołach
- wypominanie konopowi że sam robił rulete, "tłumaczył się że był wtedy dzieciakiem" xDD
- wymyślanie że oskarek zrobił film po to żeby zarabiał więcej pieniędzy, bo ma teraz motyw żeby odejść z agencji, która jest mu już nie potrzebna xD
- plotkowanie, że to tylko przez jeden aspekt keydropa go zbanowali, a wszystko inne jest git!
- Skupianie się na legalności stron xDDD "dzien dobry, czy ta strona jest legalna? Nie ma jej w dziale stron zakakaznych? Nie ma? Super, to ide dalej SCAMOWAC DZIECI" xDD
Potem przejście do hazardu w hacie u kasiks i luzik, "Tak bywa" xD "kasa z malty, hehe", a baba wysłała chłopa do psychologa więc pora na CSa XDDD
Revo świetnych przykład from hero to zero, gonił scamerów, robił dziennikarskie śledztwa, teraz siedzi przed kompem na zapierdzianym fotelu i pier*oli głupoty, broni scamów i pokazuje tylko swoją hipokryzje XDDDD
"Nie będę więcej drążył, bo widziałem że już u ciebie było ostro na streamie" xDD tak, skrzyt który będzie miał 150k wyświetleń vs stream jakiejś baby który oglądało 500 osób xDDD Jasne, 2 zdania zamienione i case closed, wybronienie różowej zakończone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale rozumiem, pewnie liczy że kasix zaraz będzie wolna, a ponieważ jest to druga kobieta w jego życiu która z nim rozmawia (poza mamą) to pewnie liczy na coś więcej ;)
#famemma #keydrop #budda #h----d #youtube #famemma #konopsky #wardega
@marv0oo: REVOwi za zadawanie się tyle godzin z tygodniowo z chorym gimperem ostro w mózgu siadło, nie poznaje go, serio nie ma już kogo oglądać na YT... masakra
Poza tym to też świadczy że taki dzieciak to raczej uciekał z lekcji matematyki skoro jednak daje się nabrać na h----d
@marv0oo: Nie, no aż tak to nie. xD
dzieci nabieraja sie na bardzo wiele rzeczy i od tego jest właśnie spoleczenstwo żeby napiętnować dane SZKODLIWE zachowania, które są powszechne, jeśli rodzice są beznadziejni dla takiego dziecka. A tego typu proceder jest bardzo bardzo popularny przez takie szumowiny, które są w internecie. Jaranie sie tym i pochwalanie, że ktoś kogoś oszukał bo jest głupszy (każdy praktycznie dzieciak jest głupi z perspektywy dorosłego)