Wpis z mikrobloga

@Bialy7665: Teraz zrozumialem ze @stiflear mowi o jakims filmie ze ona bedzie a nie ze ten odcinek byl nagrany 1.5 tyg temu.

a co do tego co piszesz, to jeszcze nie doszedlem do momentu ze cos dograli, bo jestem gdzies w polowie dopiero
  • Odpowiedz
konop wrzucil film wczoraj a już dzisiaj w zgrzycie #kasix czyzby damage control zeby chlopaka bronic ?

@mirasKo-Kalwario: Chłopaka bronić? Śmieszne. Przecież ona sama jest trybikiem w tej wielkiej maszynie uczestniczącym w tym i czerpiącym z tego korzyści, ale totalnie nikt nic raczej o niej nie powie bo przede wszystkim jest kobietą tak samo o tych wszystkich Navciach itp.
  • Odpowiedz
@Bialy7665: No pewnie wrzucasz randomowo ludzi, skoro wyzywasz mnie od glupich, bo zle cos zrozumialem, a przyznalem sie do bledu. Nie wiem jaki ja ferment Twoim zdaniem sieje, ale no widze ze masz male problemy ze soba chyba
  • Odpowiedz
@Cztero0404 typiara ma na alerty ustawione "witam w przedszkolu" a jej konkubent za ścianą n--------a ruletę. Sam fakt że są razem sprawia że widzowie się mieszają. Jej argumenty, a w zasadzie fikolki o tym że ona odpowiada za siebie to sobie może dupe wytrzeć. Jakbym miał do czegoś to porównać to ona jest kimś, kim był dubiel dla stuu, czyli naganiaczem dzieci. Tamci ruchali na serio, a ci na pieniądze
  • Odpowiedz