Wpis z mikrobloga

za jakiś czas wyprowadzam się na 2-3 miesiące na wieś, musze tam pracować zdalnie, z tego co się zorientowałem to chyba internet mobilny od playa działa tam najstabilniej, jaką oferte możecie polecić? wiem, że play ma jakieś marki typu mobile vikings, gdzie będę miał najlepszą ofertę? Fajnie jakby nie było limitu danych albo był wysoki

#internet #play #internetmobilny #operatorzykomorkowi #mobilevikings #orange
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ewk932: Jeśli masz mniej niż 26 lat polecam ofertę dla młodych w virgin mobile (sieć play), płacisz 50zl na msc i po wyjeździe możesz zerwać umowę, bo jest na czas nieokreślony. Internet, dzwonienie bez limitu. W t-mobile ostatnio była promocja na abonamenty bez limitu tylko że minimum 24 msc umowa.
  • Odpowiedz
  • 1
@ewk932 listopad, grudzień na wsi to warchlaki karmić a nie siedzieć w internetach, ta dzisiejsza młodzież to życia nie zna
  • Odpowiedz
@ewk932: Kiedyś kupowałem startery za 5 zł i dostawało tam się 100 gb internetu na start. To też może cię uratować, tylko musisz sprawdzić jaka sieć takie coś oferuje. Pamiętam, że kiedyś plush tak robił.
  • Odpowiedz
@ewk932: Nikt ci nic nie poleci, kup startery na tydzien i testuj. W roznych miejscach jest rozny zasieg, obciazenie nadajnikow, ilosc klientow ktora jest zmienna chyba, ze bedziesz chodzic po ludziach w okolicy, zabierajac im telefony i laptopy.
  • Odpowiedz