Wpis z mikrobloga

@Kupamilosci: Tak, jaramy się bo:
-Rosjanie wywalili kupę szmalu na przekupienie wyborców i poszło jak krew w piach
-Mołdawia zdecydowała, że idzie w stronę europy i Rosja będzie tam już coraz słabsza
-Konfederaci sobie właśnie włosy z głowy wyrywają

Nic tylko świętować
  • Odpowiedz
  • 17
-Rosjanie wywalili kupę szmalu na przekupienie wyborców i poszło jak krew w piach

@AlbertoBarbosa: o tak całe 15 milionów dolarów, majątek.

-Konfederaci sobie właśnie włosy z głowy wyrywają

to tylko twoje urojenia, w dupie mam to co sobie Mołdawia zagłosowała, kolejny gospodarczy gigant jak oni to gwóźdź do trumny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
o tak całe 15 milionów dolarów, majątek.

@Kupamilosci: Biorąc pod uwagę, że próbują gospodarkę na trytytkach trzymać, mają aktywną wojnę i jeszcze oligarchom trzeba dać pieniądze defraudować? Tak, jest to majątek w sytuacji kiedy każdy grosz się liczy.

to tylko twoje urojenia, w dupie mam to co sobie Mołdawia zagłosowała, kolejny gospodarczy gigant jak oni to gwóźdź do trumny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Tak, mam urojenia,
  • Odpowiedz
najbiedniejszy kraj w europie gdzie 50% społeczeństwa to ruskie onuce więc super weźmy ich do siebie żeby pomogli kacapom w r------------u UE xD

@Kupamilosci: W momencie dołączenia do Unii Antyeuropejskiej te ruskie onuce, w wyniku doświadczenia po raz pierwszy wspaniałości wolności, praworządności, demokracji i komunizmu, natychmiast ucywilizują się, przeistoczą w rodowitych Unionistów i będą zaciekle walczyć z Rosją nadstawiając własną pierś w obronie unijnych komisarzy, i nawet in na myśl
  • Odpowiedz
@Kupamilosci Zachęcamy do dołączenia, a nie że jutro dołączy. Aby Mołdawia dołączyła do UE musi przejść od groma reform, które zależnie od nastawienia, zajmą jej więcej lub mniej czasu. W naszym przypadku było to 10 lat a warto przypomnieć że dość mocno zabiegaliśmy o przyjęcie do UE. W przypadku Mołdawii może to być o wiele dłużej bo wystarczy że następne wybory wygra jakaś prorosyjska partia i będzie sabotować wejście do UE.
  • Odpowiedz
  • 2
Europa = brak korupcji, demokracja , wolnośc słowa przynajmniej w porównaniu z rosją ;P

Wiec cieszy mnie to że idą w tą stronę, Białoruś też by mogła.
@niebadzogrem: ale czy nie wpuścimy sobie takiego szczura na pokład? Weź tu ogarnij kraj gdzie połowa społeczeństwa idzie głosować tak jak ktoś im powie bo dostaną $100, toż tam korupcja to pewnie poziom jak ukraina czyli poza skalą.
  • Odpowiedz