Wpis z mikrobloga

Lubię Olkę i serdecznie ją pozdrawiam.
Kuma grę, umiejętnie w nią gra, poza tym kto przy zdrowych zmysłach wytrzymałby z Misterem Bełkotem.

Akcje Kupy po alko, to krwistoczerwona flaga - nie pij chłopie , alko nie jest dla wszystkich, będziesz zdrowszy zarówno Ty, jak i ludzie w Twoim otoczeniu.

#hotelparadise
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mandragora007: ale właśnie ten a-----l połączył Olę i Kubę. Czy Ola dobrze gra, to nie wiem. Zraża tam uczestników swoim zachowaniem. Ona jest taka chyba na codzień. Mówiła na wizytówce, że lubi imprezy i faceci szybko ją nudzą.
  • Odpowiedz
@Mandragora007 nie oglądałam jeszcze najnowszego odcinka ale z tego co widzę na wykopie to Olce nieźle się obrywa. Pamiętajmy, że to program, rozumiem że emocjonujący ale program XD zgodzę się z tym, że zraża uczestników bo czasami sama mam jej dość ale nadal zapewnia nam emocje. Wolę to niż flaki z olejem. Czy jest to moralne - nie mnie to oceniać, każdy jest tylko człowiekiem. Wątpię, że Olka znajdzie się w
  • Odpowiedz
@Mandragora007: zgadzam się, że kuma grę i mogła to rozgrać po mistrzowsku, ale zraziła do siebie wszystkich, nawet Karola. Ma tylko za są Majkę, Wojtka i Ankę jeżeli chodzi o głosowanie a tak to u wszystkich ma pozamiatane
  • Odpowiedz