Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Zastanawiają mnie motywy takiej osoby jak Olka. Podpuszczając i grając na nerwach swojego hotelowego partnera, tak naprawdę pozbawia się szansy na wygranie programu. To jest lepsza cwaniara i nie sądzę, by była tak głupia, by nie wiedzieć takich rzeczy. Wydaje mi się, że w każdym programie tego typu jest jedna lub kilka osób, które nie mają tego wygrać, ale mają właśnie mieszać, rozgrywać i robić ciekawsze odcinki. Być może za dodatkowe wynagrodzenie.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Amikamamy: Ale co jej po zostaniu do finału, jak 100 tysi przejdzie jej koło nosa. Nikt nie stanie za taką parą. Nie sądzę, że ona jest jedną z tych osób które poszły tam po followersów. A plecy może mieć dlatego, że ona jest tam w pracy, a nie na wakacjach :)
  • Odpowiedz
@inertia-kow: kiedy wy skumacie, ze 50tysi (nawet mniej, bo trzeba odliczyc podatek) to nie sa zawrotne sumy dla doroslej osoby. W dodatku typiary, ktora ma 100k followersow i zarobi tyle na paru postach reklamowych.
  • Odpowiedz
A plecy może mieć dlatego, że ona jest tam w pracy, a nie na wakacjach :)

@inertia-kow: nie rozumiem ? Patolka jest tam w pracy ?o czym piszesz - możesz rozwinąć ?
ja myślę że darmowe wakajki to jest super dobry argument żeby zawalczyć o jak najdłuższy pobyt tam ,
dla wielu tam to jedyna niemal życiowa szansa żeby zaliczyć darmowo wakacje i to w Wietnamie
  • Odpowiedz
  • 3
@Amikamamy: Myślę, że może mieć płacone za odcinki jako "agent" w grupie. Czyli nie jedzie tam ubiegać się o nagrodę tak jak inni, tylko ma płacone za to, że prowokującym sposobem bycia wciąga innych uczestników w skrajne emocje i wpływa na ciekawsze dla widzów odcinki.

Osobiście uważam, że cena jaką płacą za te darmowe wakacje, kosztem swojej prywatności jest wysoka. Ja np wolałbym odłożyć z własnej kieszeni. Wakacje w Wietnami
  • Odpowiedz
@inertia-kow: mysle ze ma ciekawa osobowosc i wiecej followersow zostanie z nia, a nie z innymi mimozami. A to ze jakies grazynki z fejsa i pare wykopkow na nia pluja jadem nie zmienia faktu, ze zebrala sobie jakies grono fanow.
  • Odpowiedz
  • 2
@Bibi9595: Tylko, że ona nie ma nic do przekazania. Sami followersi to tylko początek. Trzeba mieć jeszcze polubienia. Poza tym te liczby delikatnie mówiąc są naciągane, bo jeśli oglądalność jest na poziomie 300tyś osób, to co trzecia musiałaby ją śledzić. A druga sprawa, że niedługo po emisji programu świat o niej zapomni. Tak samo było z poprzednimi edycjami. Może followy zostaną, ale raczej na instagramie Ola się nie dorobi.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: teoria agenta powraca co sezon ( ͡º ͜ʖ͡º) nawiązując do kilku Twoich wpisów: owszem ma już 100k ale ok 50 % po zakończeniu emisji robi unfollow, owszem sa osoby, które się obserwuje po latach ( ͡º ͜ʖ͡º) Kamil/2, Basia/3, Ola3/ nawet MotoMoto bo takie Ady to lecą w UnF bez mrugnięcia. Zależy co Olka będzie miała do zaoferowania.

Mnie
  • Odpowiedz