Aktywne Wpisy

curiousboi +76
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Padaj +521
źródło: 1000115355
Pobierz

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #relacjemiedzyludzkie
- wszelkiego rodzaju imprezowiczki/ "szalone wariartki" - tylko do ruchania,
- spokojne dziewczyny które lubią posiedzieć w mieszkaniu wieczorem/ ewentualnie wyjść wspólnie do znajomych na domówkę, lub gdzies pojechać pozwiedzać - wife material
finanse/sprzatnie/gotowanie 50/50 - ewentualnie baba gotuje chlop cos innego wiecej robi
jeżeli już ma siedzieć w domu, to na wzór muzułmański - posłuszna, nie widuje się z nikim beze mnie, razem z trzema pozostałymi żonami przygotowują jakieś atrakcje dla mnie
@ziel_9: Nie.
Mieszkam sam od kilku lat. Sprzątam, gotuje, piore. Nie są to jakieś szczególnie wymagające czynności.
Nie widzę możliwości, aby brać na swój garb kobiete, która za moje pieniądze bedzie siedzieć w domu i robić tylko takie minimum :p
@LostHoldenCaulfield: o taak, na pewno sie przeszczęsliwe i wcale nie brzydzą sie swoim obleśnym sugar dady ani wcale nie kombinują jak ogołocić tego obleśnego dziada którym sie brzydzą. Ktos kupiony za pieniądze jest bez wartości i wbije ci nóz w plecy przy najdrobniejszej okazji