Wpis z mikrobloga

we wrzesniu skoncyzlem prace ale mialem aktywna karte multisport do paz
wiec chodzilem jeszcze na niej
od paz mam multisport z nwoej firmy

baba z poprzednij pracy dzowni czy gdyby lezaly pieniadze to tez bym wzial - ja mowie ze jest roznica miedzy ahjsem co se lezy a tym ze karta jest na mnie i niedopilnowali zeby zakmnac konta i z tego co wiem pobierane jest mi z konta hajs za to
a ona ze ALE JUZ TU NIE PRACUEJSZ
ja mowie i co teraz a ona ze wysle mi rachunek na 100zl na konot do zaplaty

k---a?

#pracbaza
#programowanie #programista25k #pracbaza #zalesie #kiciochpyta #informatyka #korposwiat
#justjoinit #praca #pracawit #pracait #programowanie #ciekawostki #pytanie #programista15k
elozapiekanka - we wrzesniu skoncyzlem prace ale mialem aktywna karte multisport do p...

źródło: logo_multisport_a_rgb

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elozapiekanka: z tego co wiem to wszelkie benefity przyznawane przez pracodawcę czy to multisport czy wszelkiej maści karty podarunkowe obowiązuje taki regulamin jak pracodawca uzna za stosowne. znam przypadki że chłop miał na karcie lunchowej chyba z półtora czy 2 koła bo jej nie używał i mu sie skumulowało, a jak odszedł z roboty to karta została dezaktywowana i był w plecy o te hajsy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: baba zapomniała cię wypisać po zakończeniu zatrudnienia i jej się kasa nie zgadza. W październiku miałeś wjazd x 2? Ze starej pracy i z nowej? Dobrze rozumiem? Dobrze by było gdyby to ona zapłaciła za swój błąd
  • Odpowiedz
@Myszka_: w sumie nie spytałem czemu nie została dezaktywowana. Nową kartę z nowej pracy miałem od paź. Do tego czasu na starą chodziłem. A pracę zakończyłem ostatniego dnia września
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: pracowałeś do 30 września, od 1 października nie byłeś pracownikiem i nie było możliwości dofinansowania, ani opłacenia za ciebie karty. To był jej błąd. Jak już zapłaciłeś to trudno, następnym razem nie daj się naciągnąć. W dodatku krętacz napisała ci, że za wrzesień, szkoda gadać
  • Odpowiedz