@Halski-patrol: przecież to wypowiedź z 2020 roku. Wtedy prawie każdy polityk miał podobne zdanie na ten temat, więc nie wiem w czym problem. Niektórzy prawicowi politycy jeszcze bardziej liżą rowa Putinowi i to nawet teraz po agresji na Ukrainę na pełną skalę.
@Glikol_Propylenowy: w momencie wypowiadania tych słów Koriwn był w konfederacji i nie słyszałem aby ktoś z jej członków go za takie wypowiedzi krytykował.
@jawor2201: czyli super Radziu pomylił się w 100% i to jeszcze w najbardziej kluczowej sprawie ostatnich lat dla Polski ale spoko Przypomnij sobie słowa u politykę Lecha Kaczyńskiego, w tym temacie zjadł Radzia na śniadanie
przecież to wypowiedź z 2020 roku. Wtedy prawie każdy polityk miał podobne zdanie na ten temat, więc nie wiem w czym problem. Niektórzy prawicowi politycy jeszcze bardziej liżą rowa Putinowi i to nawet teraz po agresji na Ukrainę na pełną skalę.
@jawor2201: Aha, czyli jak Sikorski w 2020 roku chwali Rosję, to nic nie znaczy, wtedy każdy miał takie zdanie, żaden problem, ale kiedy w 2020 roku Korwin to powiedział,
#polityka #polska #wybory #wojna #putin #rosja #bekazlewactwa
źródło: 760ad7a50e81f22d29e7fde69dd98e36a84ab3e4bbc0ac75d6b01f96cb1c1d4c
Pobierz@jawor2201: A nie, no to spoko, przecież r0sja kiedyś była inna xd.
źródło: image
Pobierz@jawor2201: w Polsce? Podaj przykład.
źródło: FvrmtlFWwAAKcuU
PobierzPrzypomnij sobie słowa u politykę Lecha Kaczyńskiego, w tym temacie zjadł Radzia na śniadanie
@jawor2201: Aha, czyli jak Sikorski w 2020 roku chwali Rosję, to nic nie znaczy, wtedy każdy miał takie zdanie, żaden problem, ale kiedy w 2020 roku Korwin to powiedział,
źródło: image
Pobierz