@Cadfael: to może inaczej, jest to przekrój osób które spotykał OP na swojej tinderowej drodze i krótki opis relacji / tych osób i przynajmniej dla mnie jest to interesujące do przeczytania
jest to przekrój osób które spotykał OP na swojej tinderowej drodze i krótki opis relacji / tych osób i przynajmniej dla mnie jest to interesujące do przeczytania
Patrycja 27 Gdansk - przesuwane spotkanie, pozniej brak kontaktu
Renata 26 CHRZ - na poczatku zainteresowana, pozniej pisała co raz wolniej - widocznie lepsi w miedzyczasie
Paulina WRO TINDER - poinformowała w dniu spotkania, ze jednak rezygnuje
Rozumiem :) że nie wyczerpuje to Twojej definicji "relacja". To faktycznie, można to określić jako kontakt/ wstępne zainteresowanie. Ale akurat z Justyną to miałem bardzo mocną relacje, łącznie z 2 wyjazdami weekendowymi i bycie jej partnerem weselnym u kuzynki :)
@razdwatrzy55: Nie, raczej czekałem na spotkanie. Jeżeli jednk wyczuwałem, że coś może być nie tak albo spotkanie nie było w przeciagu 1-7 dni od rozpoczecia pisania, to prosiłem o rozmowę.
@zulugulubenc2: przecież to bajkopisarz jest, 1/2 siedząca na tagach randkowych to mitomani i gawędziarze, 10 lasek co miesiąc? Przy pracy i obowiązkach - wychodzi średnio 1 na 3 dni xD
Ty spotkałeś się z nimi w tych miejscowościach czy to jest miejsce pochodzenia?
Ciekawe choć niepotrzebnie wpisujesz laski co dały kosza
itd
Ale akurat z Justyną to miałem bardzo mocną relacje, łącznie z 2 wyjazdami weekendowymi i bycie jej partnerem weselnym u kuzynki :)
dobre opisy