Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qmat: dziadku match to nie relacja xDDD relacje jest wtedy gdy no nie wiem chociaż raz wyjdziecie

Ty spotkałeś się z nimi w tych miejscowościach czy to jest miejsce pochodzenia?
Ciekawe choć niepotrzebnie wpisujesz laski co dały kosza
  • Odpowiedz
jest to przekrój osób które spotykał OP na swojej tinderowej drodze i krótki opis relacji / tych osób i przynajmniej dla mnie jest to interesujące do przeczytania

Patrycja 27 Gdansk - przesuwane spotkanie, pozniej brak kontaktu

Renata 26 CHRZ - na poczatku zainteresowana, pozniej pisała co raz wolniej - widocznie lepsi w miedzyczasie

Paulina WRO TINDER - poinformowała w dniu spotkania, ze jednak rezygnuje

Justyna SŁUPSK - głos irytuajacy, brak flow

itd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Rozumiem :) że nie wyczerpuje to Twojej definicji "relacja". To faktycznie, można to określić jako kontakt/ wstępne zainteresowanie.
Ale akurat z Justyną to miałem bardzo mocną relacje, łącznie z 2 wyjazdami weekendowymi i bycie jej partnerem weselnym u kuzynki :)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@razdwatrzy55: Nie, raczej czekałem na spotkanie. Jeżeli jednk wyczuwałem, że coś może być nie tak albo spotkanie nie było w przeciagu 1-7 dni od rozpoczecia pisania, to prosiłem o rozmowę.
  • Odpowiedz
te sensowne to cię odrzuciły także coś jest na rzeczy iksde xD wali całość baitem i/lub n-----------m.

• Odpowiedz
@zulugulubenc2: przecież to bajkopisarz jest, 1/2 siedząca na tagach randkowych to mitomani i gawędziarze, 10 lasek co miesiąc? Przy pracy i obowiązkach - wychodzi średnio 1 na 3 dni xD
  • Odpowiedz