Aktywne Wpisy

mirko_anonim +51
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

KotZWorka +48





Przypomnijmy - pół roku temu, praca z wifi kilka h dziennie, a potem podróże i wydawanie hajsu na drogie restauracje i fury. Oczywiście WŁASNY biznes online, gdzie sam sobie jesteś szefem. Dużo czasu wolnego. Praca dla każdego.
Dzisiaj - jednak nie własny biznes, tylko dostaniesz pensję za współpracę z milionerem - właścicielem.
Praca non stop, a inni są leniwi jak nie pracują po 16 h dziennie, w tym weekendy.
Wyjazdy to siedzenie nad basenem i PRACA zdalna non stop.
Jak oglądasz Netflixa, siedzisz sobie na Mirko to ja PRACUJĘ, bo ja pracuję non-stop.
Co do hajsu, wprost przyznają, że pierwszy próg to jakieś 400 zł xd, a drugi który ogłaszają to oficjalnie na scenie wśród 500 innych osób to mniej niż najniższa krajowa. XD Do tego niemało osób to trafi, bo trzeba z---------ć miesiącami/latami na sukces (mniej niż średnia krajowa to już sukces xd), większość osób jednak do tego się nie nadaje, bo się poddaje po roku, za mało się starała.
#frajerzyzmlm #izaadamczyk