Wpis z mikrobloga

#homm3 #heroes3
Jak co kilka lat wracam do gierki. Uwielbiam kampanię H3, więc bawię się przednio. Natomiast zastanowił mnie fakt, że w kampanii Shadow of Death jest jeszcze jakiś dodatkowy scenariusz z Sandro w roli głównej i zastanawiam się jak to odblokować? Gram na wersji z GOG H3 Complete z dwoma dodatkami, właśnie przeszedłem kampanię o której wspomniałem, ale nie mam możliwości grania w te dodatkowe scenariusze. To jest dostępne w jakiejś innej wersji albo można to dodakowo dograć?
W ogóle to wiem, że community zagrywa się w Horn of the Abys. Wstyd się przyznać, że nigdy nie grałem, ale obiecałem sobie, że jak przejdę wszystkie kampanie to wkraczam w tę wersję HOTA.

Ktoś podpowie?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Asymilat: oh już sam sobie odpowiem. trzeba było wczytać zapisaną grę bo po cinematicu wyrzucało do menu....lol, zawsze to przegapiałem bo zwyczajnie nie wiedziałem, że jest jeszcze jakaś kampania :)
  • Odpowiedz
@Asymilat: Ja se to po prostu jakos wszystko odblokowywalem, a gralem w jakiej kolejnosci chcialem. Polecam jeszcze mod WOG a najlepiej polaczyc WOG + HOTA +VCMI chociaz nie wiem, czy to ostatnie jest mozliwe do takiej kombinacji
  • Odpowiedz
@Asymilat: Z HOTA zdecydowanie warto się zapoznać, bo ta modyfikacja wprowadza nie tylko nowe frakcje, jednostki, artefakty, lokacje etc., ale naprawia również wiele błędów znanych z oryginału, balansuje rozgrywkę i dodaje przydatne funkcjonalności - można zatem powiedzieć, że to swego rodzaju patch ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zresztą jakby nie patrzeć obecnie większość sceny turniejowej zagrywa się w "trójkę" z wgranym HOTA, a to już o czymś
  • Odpowiedz