Aktywne Wpisy

Thorus88 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bruhmomentow +17
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz

Mam wrażenie że pracownicy MOPR po odwiedzinach Oświęcimia w 1943 napisali by raport że więźniowie mają raj bo mogą spać pod dachem, mają pracę i wyżywienie.
Sprawa Kononowicza pokazuje jakim patologicznym krajem jest Polska. Bez reakcji służb można wykorzystywać wariata, oprzeć na nim cały swój biznes i czerpać z niego niemałe dochody.
#kononowicz #patostreamy
Bartoszek (albo jakoś tak) to postać wręcz mityczna
Chcący to by był jakby nie był upośledzony. Jeśli chcącym nie dzieje się krzywda to nie leczmy na NFZ grubasów, palaczy, pijaków, wielbicieli mocno wysmażonego mięsa, motocyklistów, rowerzystów bez kasku, niezaszczepionych, pokaleczonych od petard.
Takie p---------e. Gdyby wszystko było takie proste to nie było by połowy nieszczęść na świecie. Grubas niech schudnie,
Jest inna kwestia jeszcze. Ta rudera zwana belwederem, przecież to nie nadaje się do zamieszkania przez szczury nawet. Budynek kwalifikuje się do rozbiórki
Tam śmieci i gnijące żarcie, sterty gratów, szczury jak konie latają ale sąsiedzi się pewnie przyzwyczaili bo tak jest bardziej przygodowo.